Poznan egzaminator

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Poznan egzaminator

Postprzez herbata » poniedziałek 13 grudnia 2004, 00:32

Kto zdawal w poznanskim Wordzie? Jakie sa wasze wrazenia? Ja trafilem na agresywnego chama, nerwowego swirusa, ktory nie ma dystansu za grosz.
herbata

Postprzez ella » poniedziałek 13 grudnia 2004, 17:30

Przejrzyj relacje z egzaminu
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... c&start=90
znajdziesz tam wypowiedzi Pawia, Kelle1986

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... &start=180
wypowiedź BIG-MAC
ella
Moderator

Postprzez Ar » wtorek 14 grudnia 2004, 21:48

Ja zdawalem 2 razy w poznanskim Wordzie (oba negatywnie), co do egzaminatorow to moge powiedziec tylko tyle, ze nie przymykaja oczu na male bledy. Po prostu za nawet minimalne najechanie na linie, czy przekroczenie linii zatrzymania o 2 cm przerywaja egzamin.

Pamietasz jak nazywal sie Twoj egzaminator. Za co Cie oblal (no chyba, ze zdales) :?: :wink:
Egzamin kat. B zdany: 07.01.2005
Podejscie nr: 3
Prawo jazdy wydane: 12.01.2005
Ar

Postprzez herbata » czwartek 16 grudnia 2004, 00:41

ten egzaminator nazywal sie SMIGLAK. Poprostu plakac sie chce ze tacy ludzie sa tam zatrudnieni. Mialem wrazenie ze czeka na to az mu zaproponuje kase. Krzyczal, jest strasznie nerwowy, nieopanowany, nieprzyjemny. Panu Smiglakowi z poznanskiego Wordu naprawde brak kultury ale oczywiscie nikt sie nie skarzy bo ludzie sie boja ze ich obleje. Jak mozna krzyczec na egzaminowanego? To jest chore.
herbata

Postprzez kelle1986 » środa 22 grudnia 2004, 20:48

Zdawalam trzy razy (narazie pudlo) i mialam szczescie trafic na sympatycznych i w miare normalnych egzaminatorow. Szczegolnie uprzejmy byl ten ostatni, zdaje sie ze p.Schmidt. Wyczulam ze naprawde chcial zebym zdala :)
kelle1986

Postprzez Ar » czwartek 23 grudnia 2004, 10:49

kelle1986 napisał(a):Zdawalam trzy razy (narazie pudlo) i mialam szczescie trafic na sympatycznych i w miare normalnych egzaminatorow. Szczegolnie uprzejmy byl ten ostatni, zdaje sie ze p.Schmidt. Wyczulam ze naprawde chcial zebym zdala :)

O tym egzaminatorze pisal juz Paw w watku Relacje po egzaminie, takze bardzo przychylnie.
Ja niestety nie mialem jeszcze przyjemnosci na niego trafic (2:0 dla poznanskiego WORDu).
Ar

Postprzez mamba » sobota 22 stycznia 2005, 17:41

ja zdawalam w poznaniu 2 razy, za 2 razem zdalam. i musze przyznac ze zarowno za pierwszym jak i za drugim razem mialam naprawde w porzadku egzaminatorow. pierwszy byl starszym panem, ktoremu bylo autentycznie przykro ze musi mnie ulac (niestety przez moja wlasna glupote i nerwy) a ten drugi na zdanym egzaminie tez byl ok. wszystko wiec zalezy od tego na kogo sie trafi.
mamba

Postprzez si9 » wtorek 29 marca 2005, 12:41

zdawalem u kolesia ktory nazywa sie Kasinski...spoko gosciu...nie zdalem placu przez wlasne nerwy stres i...glupote...ale kiedy mogl przymykal oko...itp...powiedzial mi ze mam nastepnym razem przyjsc na wiekszym luzie i jezdzic mniej spiety...ale jak uslyszalem pytanie od innego egzaminatora ktory przyszedl pogadac z moim...po co mu cos takiego zaliczasz...to nogi mi wymiekly totalnie...
si9

Powrót do Egzamin na prawo jazdy