Nietypowe szkolenie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Nietypowe szkolenie

Postprzez pietro137 » poniedziałek 11 marca 2013, 23:36

Witajcie,

W najbliższym czasie będę prowadził darmową konferencję nt. Jak Zdać Egzamin Na Prawo Jazdy.

Zamierzam przedstawić następujące tematy:
1. Jak przygotować się do egzaminu jeszcze przed wejściem do ośrodka egzaminacyjne.
2. Jak zmniejszyć poziom stresu przed i w trakcie egzaminu.
3. Na co zwrócić uwagę w trakcie jazdy egzaminacyjnej.
4. Jak kontrolować stres egzaminacyjny dzięki pogodzie.

W związku z tym, że chciałbym przygotować i poprowadzić to spotkanie na wysokim poziomie, chciałbym abyś wskazał mi tematy dodatkowe. W ten sposób będę mógł precyzyjnie dopasować tematykę do Waszych potrzeb.

Wypełnij proszę poniższą krótką ankietę aby mi pomóc i otrzymać darmowy dostęp do tej konferencji.

Dodatkowo 3 najciekawsze ankiety otrzymają ode mnie bonus w postaci PDF.

http://michaltrawkablog.wufoo.com/forms ... awo-jazdy/

Z góry dziękuję serdecznie za pomoc.

Pozdrawiam,
Michał
pietro137

Re: Nietypowe szkolenie

Postprzez grzywek » sobota 16 marca 2013, 00:55

Wypełnione :)
grzywek

Postprzez Anfa » sobota 16 marca 2013, 07:54

Ta ankieta to dla kursantów :oops:

ale i tak wypełniłam
STOP DLA CHEMII W JEDZENIU
Anfa

Postprzez rafal5757 » niedziela 17 marca 2013, 11:07

Przygotowanie do egzaminu oraz zmniejszenie stresu na egzaminie to przede wszystkim bardzo dobre panowanie nad samochodem oraz przepisy ruchu drogowego w jednym paluszku:) To jest metoda na pozbycie się negatywnego stresu, który paraliżuje i nie pozwala bezpiecznie jechać samochodem.
Havranek - Nauka Jazdy Warszawa
Jazdy doszkalające Warszawa
rafal5757

Postprzez Borys_q » niedziela 17 marca 2013, 13:19

W 100% zgadzam się z przedmówca jak się nie umie jeździć a przepisów się na oczy nie widziało to człowiek się denerwuje.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez tomcioel1 » niedziela 17 marca 2013, 16:04

to nie jest do konca prawda ... można jeździć bardzo dobrze i orientować się w przepisach a przychodzi dzień egzaminu i ... porażka - ludziska zachowują sie tak jakby wsiedli pierwszy raz do auta ...
co jest powodem tego zachowania ? czynników jest tu wiele - nie bez znaczenia jest też utrwalany w przekazach bezpośrednich model egzaminatora jako tej osoby złej , czyhającej tylko na każde potknięcie i błąd oraz starających się uwalić każdego za wszelką cenę ... na ten wizerunek zapracowała sobie brać egzaminatorska przez lata swojej "owocnej" praktyki , zwłaszcza w czasie gdy nie było monitoringu przebiegu egzaminu .
Jak jest teraz ? napewno lepiej , chociaż jest w tej kwestii jeszcze wiele do zrobienia, niektórym po prostu ciężko dostosowac się do nowych warunków - myślę że musimy im w tym pomóc...
w jaki sposób ?
jest tylko jeden ale za to skuteczny - skarga na każdy nieprawidłowy przebieg egzamin, zwłaszcza ten prowadzony w sposób chamski , niegrzeczny, przebiegły ...

coś z ostatnich dni:
dziewczyna wylosowała światła pozycyjne - wychodzi, mówi że 4 , sprawdza pokazując - egzaminator pyta czy jest pani tego pewna ? oczywiście każdy w tym momencie zacząłby sie zastanawiać ... proszę wsiąść do samochodu i zrobić to jeszcze raz - no i tu w większości przypadków już nie pamięta się nic...
podczas wypisywania oceny negatywnej egzaminator informuje : zapierwszym razem sprawdzila pani poprawnie ale ... NIE BYŁA PANI PEWNA....
no i nie chce cholera pisac skargi a tak bardzo ja prosiłem ...
tomcioel1

Postprzez Borys_q » niedziela 17 marca 2013, 20:58

Nie wierz we wszystko c usłyszysz od kursanta.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Powrót do Egzamin na prawo jazdy