Egzamin wewnętrzny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin wewnętrzny

Postprzez Screamer » środa 06 marca 2013, 20:37

Witam. mam takie pytanie odnośnie egzaminu wewnętrznego, ponieważ mam mieć go w piątek co raz bardziej zastanawiam się czy uda mi się go zdać, niby testy z tej płyty, którą dostałem OSK zdaje tak mniej więcej co drugi raz, czasami kilka razy pod rząd, jeśli nie zdaję to kwestia braku 2 max.3 punktów.
Jeszcze "pocieszył" mnie kolega, że wewnętrzny egzamin jest całkiem inny i ciężko go zdać, ale nie o to mi chodzi. W osk powiedzieli mi że jeśli ktoś nie zda, informację o tym wysyłają do starostwa i następne podejście do wewnętrznego egzaminu będzie dopiero za ok. 1,5 tygodnia.
Jeśli bym nie zdał to będą jakieś poważniejsze tego czy po prostu nie będę mógł rozpocząć jazd ?
I jak wyglądał wasz egzamin wewnętrzny na nowych zasadach, zdawała większość czy raczej mało osób ?
I jeszcze jedno, na jakiej zasadzie informacja że ktoś nie zdał lub zdał będzie wysyłana do starostwa ? za pomocą internetu czy jak ?
Screamer

Re: Egzamin wewnętrzny

Postprzez 50Grosh » czwartek 07 marca 2013, 12:34

Ja wewnętrzny pisałem na pierwszych jazdach na kolanie O_o
Arkusz egzaminu teor i prakt wewnętrznego zostaje w OSK.
Walka z Babilonem:
Egzamin teoretyczny kat. B: 26.02.2013 - pozytywny / WORD Radarowa
Egzamin praktyczny kat. B: 19.04.2013 - pozytywny eg. Krzysztof Piotrowski / WORD Radarowa
50Grosh

Powrót do Egzamin na prawo jazdy