Egzamin/szkolenie, a jazda w rekawiczkach samochodowych

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin/szkolenie, a jazda w rekawiczkach samochodowych

Postprzez loki890 » piątek 09 listopada 2012, 17:46

Witam serdecznie!
Mam takie pytanie: w zwiazku z faktem, ze cierpie na nadpotliwosc dloni czy na egzaminie/szkoleniu moge bez problemu uzywac rekawiczek samochodowych czy patrzy sie na to niezbyt przychylnie? Zastanawiam sie nad tym, bo mimo ze mamy listopad, to jednak mam ten problem w czasie jazdy, a kierowanie autem spoconymi dloni jest niezbyt komfortowe i pewnie wplywa jakos na moja efektywnosc prowadzenia samochodem :)
loki890

Re: Egzamin/szkolenie, a jazda w rekawiczkach samochodowych

Postprzez skov » piątek 09 listopada 2012, 21:44

nie widzę przeszkód w prowadzeniu auta w rękawiczkach. Tylko powiedz egzaminatorowi po co je założyłeś bo w przeciwnym razie będzie oczekiwał że za chwilę będziesz chciał zamontować gałkę na kierownicy.
skov

Re: Egzamin/szkolenie, a jazda w rekawiczkach samochodowych

Postprzez wooly » piątek 09 listopada 2012, 22:12

Ja osobiście nie robie problemu jezeli ktoś na egzaminie chce kierować w rekawiczkach pod warunkiem, że są skórzane lub przeznaczone do tego celu, inne czyli wełniane, szmaciane itp. które ślizgają się po kierownicy każe ściągać. Sam w zimie używam rekawiczek, co prawda "na rower" bez palcowych aby móc łatwiej pisać, jednak trzymanie kierownicy i operowanie nia nie stanowi problemu.
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Powrót do Egzamin na prawo jazdy