W dniu egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

W dniu egzaminu

Postprzez michi » wtorek 24 stycznia 2012, 08:00

Witam.

Mam pytanie może ono wydawać się śmieszne jednak mnie dręczy. Gdy już przyjdę do WORD'u na egzamin to muszę jakoś potwierdzić swoją obecność na egzaminie w tym okienku gdzie się zapisywałem? Czy po prostu idę z tą kartką którą dostałem podczas zapisywania się do sali w której mam teorie?

Pozdrawiam.
michi

Re: W dniu egzaminu

Postprzez daghda » wtorek 24 stycznia 2012, 09:54

Kartkę trzymaj sobie schowaną. Podejdź do miejsca, w którym masz mieć egzamin (sala bądź jakaś poczekalnia) i sprawdź, czy jesteś na liście. Jak jesteś na liście, to czekaj na egzaminatora :-)
Není nutné plakat nad rozlitým mlékem - vždyť to není pivo. | Kultura kulturą, lecz prawo i zdrowy rozsądek ponad wszystko.

Była Lancia Lybra SW, jest Seat Ibiza II FL 1.9 SDI - Kapitan Snuja :D

Obrazek
daghda

Postprzez kasiczka163 » wtorek 24 stycznia 2012, 12:11

Kartka nie jest potrzebna. Pamiętaj o dowodzie! Bez dokumentu potwierdzającego tożsamość nie wejdziesz. Kiedy przyjdzie czas na Twój egzamin wyjdzie gościu, który zacznie czytać listę osób, które zakwalifikowały się do egzaminu i poprowadzi was do sali, gdzie odbędzie się egzamin. Powodzenia!
kasiczka163

Postprzez michi » środa 25 stycznia 2012, 16:28

Udało się za pierwszym razem! Ale tu rodzi się moje drugie pytanie. Czytałem, że po zadanym egzaminie nie dostaje się żadnej kartki, a po moim zakończonym egzaminie egzaminator poinformował mnie że zdałem egzamin z wynikiem pozytywnym i wręczył mi arkusz przebiegu egzaminu praktycznego z wpisanym wynikiem POZYTYWNY, jego pieczątką i podpisem. Czy jest to wszystko w porządku? Czy w niektórych WORD'ach wręczają arkusz po zdanym pozytywnie egzaminie?
michi

Postprzez ella » środa 25 stycznia 2012, 21:27

FAQ

viewtopic.php?f=9&t=4556

Po zakończeniu egzaminu praktycznego osoba egzaminowana zawsze otrzymuje ten arkusz (do tej pory arkusz otrzymywało się tylko po uzyskaniu wyniku negatywnego).

ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy