korekty nie korekty a ja i tak nie umiem do dzis wjechac do mojej bramy ..........
ja .... e projektanci mieli glowe.. :roll:
przez Profesor » poniedziałek 20 września 2004, 08:14
przez ella » poniedziałek 20 września 2004, 10:33
Nie chcę być mocno uperdliwy (przepraszam) ale od kiedy, jeśli się oriętujesz, weszło to zadanie egzaminacyjne, czyli "parkowanie prostopadłe (wjazd przodem) parkowanie z korektą". Po prostu nie wiedziałem, że istnieje takie zadanie. Ja mam dziennik ustaw z nowelizacją z 2004-04-01 i czwarte zadanie egzaminacyjne brzmi "parkowanie prostopadłe (wjazd przodem-wyjazd tyłem)"
Ale ja widzę że na tej symulacji wszystkie zadania mają poskracane nazwy. Bo "parkowanie prostopadłe (wjazd tyłem)" oznaczało by, że z tego stanowiska nie trzeba wyjeżdżać. Chyba, że w ogóle kryteria ocen egzaminacyjnych wszystkich „parkowań” się pozmieniały
Miłego czytania LEXA i dziennika ustaw. Ja jakoś zdałam egzamin i bez tego :wink:Z tego wynika, że muszę jak tylko będę miał wolną chwilę, pójść do biblioteki i w Lexie pogrzebać.
Na temat tej głowy przez szybę nie chce mi się już nawet dzisiaj myśle
przez Mmeva » poniedziałek 20 września 2004, 11:09
przez greg » poniedziałek 20 września 2004, 20:34
Mmeva napisał(a):
Jak coś znajdziesz w Lexie podziel się z nami na forum, pozdrówki.
Kończę, bo znowu zeszlismy z tematu; tu miało być o lusterkach w Lublinie
przez greg » poniedziałek 20 września 2004, 20:57
ella napisał(a):Wydaje mi się, że chyba juz zaczynasz szukasz "dziury w całym" jezeli juz zaczynasz czepiać się nawet poskracanych nazw.
przez Robik » piątek 24 września 2004, 17:44
przez greg » sobota 25 września 2004, 09:30
Robik napisał(a):Teraz już mogę powiedzieć ze swojego doświadczenia: pozwalają. Skąd to wiem? Bo dziś zdałem!!!
przez Pysia » poniedziałek 04 października 2004, 15:25
przez agnieszka1979 » niedziela 21 listopada 2004, 19:30