Nie mam do egzaminatora żalu za to, że mnie oblał (dwa małe błędy), ale że mnie niesłusznie opieprzył i zabił we mnie motywację do dalszej walki, do kolejnych prób. Bo jak tak ma wyglądać każdy egzamin, to nie wytrzymam tego nerwowo

przez rusalka » sobota 15 października 2011, 20:44
przez rusel » sobota 15 października 2011, 21:22
Kochani, nie jest prawdą, że w Łomży są mili i życzliwi egzaminatorzy
przez rusalka » sobota 15 października 2011, 21:58
rusel napisał(a):Kochani, nie jest prawdą, że w Łomży są mili i życzliwi egzaminatorzy
a u ilu zdawalas zeby rozpowszechniac takie rzeczy
przez ks-rider » sobota 15 października 2011, 23:50
rusalka napisał(a):No tak, nie znam ich zbyt wielu...
Pisałam o jednym, który zachował się fatalnie i naprawdę mnie skrzywdził. Przyznaję, nie znam pozostałych i nie tracę wiary, że jednak oni są w porządku. Spróbuję zebrać w sobie siłę i jeszcze raz spróbować, może trafię na któregoś z tych porządnych (niech mnie nawet obleje, byle by życzliwy był).
przez wooly » niedziela 16 października 2011, 02:01
ks-rider napisał(a):Moja kursantka oblala ostatnio na parkowaniu poprzecznym ( 50 cm luzu z kazdej strony do obu pojazdow ). Tez twierdzi, ze egzaminator byl niesprawiedliwy, a mogl ja oblac juz znacznie wczesniej za niewykonanie polecenia - notabene byl super korekt.
przez KrzysiekZM » piątek 21 października 2011, 18:03
przez Maniek5k » sobota 22 października 2011, 12:14
rusalka napisał(a): Dziś zdawałam i trafiłam na bardzo niemiłego człowieka, który wydarł się na mnie zupełnie bez powodu, aż się rozpłakałam. Był oschły, nieprzyjemny i traktował mnie z góry, czułam się na tym egzaminie koszmarnie.
rusalka napisał(a):ale że mnie niesłusznie opieprzył i zabił we mnie motywację do dalszej walki, do kolejnych prób
ks-rider napisał(a):a mogl ja oblac juz znacznie wczesniej za niewykonanie polecenia
przez ks-rider » niedziela 23 października 2011, 11:23
Maniek5k napisał(a):a to musialaby chyba 2x olac jego polecenie zeby ją ulał, nie?
przez rusalka » wtorek 25 października 2011, 20:22