Egzamin po 4 latach

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin po 4 latach

Postprzez smyrkul » poniedziałek 24 października 2011, 11:36

Witam, Zdawałam 4 lata temu egzamin jednak 2 razy oblałam, teraz już moje papiery są spowortem w ośrodku. Teraz chcę znów podejść do egzaminu, w środku egzaminacyjnym mi powiedzieli że nic nie muszę robić tylko odrazu zapłacić za egzamin i podejść. Jednak chce sobie wykupić pare godzin żeby sobie co nie co przypomnieć. I teraz moje pytanie czy ośrodek szkoleniowy powinien mi normalnie dać wykupić godziny? Bo podobno chcą zaświadczenie jakieś z ośrodka egzaminującego i kąrzą sobie zdać egzamin wewnetrzny?
smyrkul

Re: Egzamin po 4 latach

Postprzez onetta » poniedziałek 24 października 2011, 12:36

Nic podobnego. Ja zdawałam po 6 latach, musiałam dokupić 5 godzin, bo oblałam 3 razy. W ośrodku szkoleniowym normalnie wykupiłam jazdy, wystawili mi zaświadczenie do ośrodka egzaminacyjnego i mogłam, ustalić egzamin. Ty nie masz obowiązku wykupu jazd, ale nie powinni robić problemów. Właściwie to możesz ustalić datę egzaminu i dostosować terminy jazd. Zawsze dostajesz zaświadczenie o zapisaniu się na egzamin, a to dowód na to, że odbyłeś kurs. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
onetta

Re: Egzamin po 4 latach

Postprzez Borys68 » poniedziałek 24 października 2011, 14:39

smyrkul napisał(a):I teraz moje pytanie czy ośrodek szkoleniowy powinien mi normalnie dać wykupić godziny?

Tak, bez problemu.
smyrkul napisał(a):Bo podobno chcą zaświadczenie jakieś z ośrodka egzaminującego i kąrzą sobie zdać egzamin wewnetrzny?

To w wypadku, jesli ktoś nie zdał praktyki 3 razy.

Oczywiście pamietasz o tym, aby wpierw podejść do teoretycznego?
Borys
PJ ("1.06"; "78") odebrane 4.V.2009
Borys68

Powrót do Egzamin na prawo jazdy