Powrót do egzaminów po przerwie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Powrót do egzaminów po przerwie

Postprzez Wodecki » piątek 29 lipca 2011, 22:40

Witam, po przerwie znowu chce się zapisać i męczyć z egzaminami na kat.b i mam kilka pytań :

1. Ostatni raz praktyke zdawałem w kwietniu, czy od tego czasu coś się zmieniło, chodzi o zasady egzaminowania, teoria i praktyka.
2. 3 razy nie zdałem praktyki a w czerwcu minął mi termin wazności teorii i musze od nowa ją zdawać, czy teraz musze kupić te 10 godzin teorii i 5 praktyki, czy tylko praktyki??
3. Czy te "5" godzin praktyk które musze wykupic to 200zł sie placi za sam papierek (proforma) ,czy w tych 200zl sa tez jazdy (te 5 godzin) ?
Wodecki

Re: Powrót do egzaminów po przerwie

Postprzez Borys_q » piątek 29 lipca 2011, 22:50

1. Nie
2. Dokształt tylko praktyczny
3. Są w tym jazdy, w teorii papier dostajesz po wyjeżdżeniu jazd, jeśli chcesz dać 200 za sam papier myślę, że znajdzie się wielu co na to pójdzie, chociaż wtedy jesteś frajer.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez Wodecki » środa 24 sierpnia 2011, 21:09

A jeszcze jedno, teraz jak chciałbym iść płacić za teorie i praktykę, to musze TERAZ w okienku dać to pismo że jeździłem 5 godzin dodatkowych po 3 nie zdanych egzaminach praktycznych, czy to dopiero dam wtedy jak będę ustalał godzinę na egzamin praktyczny ? ( bo wezmę oddzielny)
Wodecki

Postprzez ella » środa 24 sierpnia 2011, 21:20

Jak będziesz ustalał egzamin praktyczny
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy