Witam wszystkich, przeszukałem szukajke i nie znalazłem konkretnego tematu który by mi pomógł.
Sprawa wygląda tak: Zapisałem się na egzamin teoretyczny kat. A i B - który zdałem. Mam umówiony egzamin praktyczny kat. A na 2 Sierpnia załóżmy że go zdam i chciałbym złożyć rezygnację z kategorii B by przez ten czas otrzymać prawo jazdy na motocykl. Po wyliczeniu wyszło mi że jak wyjeżdżę godziny autem egzamin na samochód będę miał pewnie 26 Sierpnia.
Za wydanie prawa jazdy kategorii A muszę zapłacić +/- 70zł, jaką kwotę będę musiał zapłacić by otrzymać prawko z obiema kategoriami? słyszałem od gościa u którego mam praktyki że 30zł czy to prawda?
Jeżeli jestem już w bazie danych jako osoba która czeka na wydanie prawa jazdy to mogę jeździć już motocyklem z tym papierkiem który się dostaje po ukończeniu egzaminu? Wtedy mandat w razie kontroli wynosi 50 zł za brak dokumentu?
Po skończonym egzamienie praktycznym kat. A idę z tym papierkiem do centrum obsługi klienta w Wordzie ( http://www.word-piotrkow.pl/download/re ... egorii.pdf ) składam rezygnację i po jakim czasie mogę zapisać sie spowrotem na egzamin kat. B?
Czy takie coś w ogóle ma sens? bo jak by nie patrzyć to jest miesiąc czasu różnicy, a dla mnie to dużo.
Pozdrawiam Bartek