Kto jak kręci?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Morton » środa 22 września 2004, 21:12

greg napisał(a):he he, takie posty podobają mi się zawsze najbardziej. Wszyscy mówią że nie można... a tu nagle można, mawet trzeba, bo to przecież najbardziej poprawny sposób cofania :D

To nie jest jakies moje widzimisie ;) Wiem jak do sprawy podchodza egzaminatorzy w WORDzie w moim miescie.
pozdrawiam
Morton
IRC: #prawojazdy (wroclaw.ircx.net.pl)
Morton

Postprzez Karol_es » środa 22 września 2004, 23:27

Morton napisał(a):To nie jest jakies moje widzimisie ;) Wiem jak do sprawy podchodza egzaminatorzy w WORDzie w moim miescie.

Morton, to zależy od egzaminatora w tym twoim mieście, wiem coś o tym, bo niedawno zdawałem tam egzamin :wink: .Jeden obleje za jakąś drobnostkę, a inny przymyka oko na detale. Ja jak zdawałem to miałem obie ręce na kierownicy i egzaminator się nie czepiał.
Karol_es

Postprzez tfu! » piątek 24 września 2004, 11:38

jak ja zdawałam to egzaminator stał pare metrów od auta i było mu naprawde wszystko jedno jak ja sobie na placu ten samochód wmanewruje w stanowisko byle bym się zmieściła. Uważam,że to bardzo zdrowe podejście i obalające mity o drobiazgowym się dop..rzaniu do byle czego. No a miasto - nawet jak kogoś kusi to utrzymanie rąk na kierownicy nie jest nie do zrobienia. 30 minut i potem można sobie dzierżyć tą kierownice według własnego widzimisie...
tfu!

Postprzez Aarienka » niedziela 26 września 2004, 16:53

ja osobiscie podczas nauki jazdy na placu na luku krecilam jedna reka a druga trzymalam sobie na fotelu instruktora i instr. nie mial nic przeciwko ale jak egzaminator zobaczyl,ze ja jedna reke na luku to az zglupial...ale juz do innych manewrow potrzebne byly obie rece:D wiec kazdy kreci jak mu wygodnie:-) tak jak mi intr. kazal na luku trzymac obie rece na kierownicy to ja jedna lewa krecilam bo mi tak wygodniej :-)
Aarienka

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy