Trasa egzaminacyjna wyznaczona B1 a realia, Jastrzębie ZDR.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Trasa egzaminacyjna wyznaczona B1 a realia, Jastrzębie ZDR.

Postprzez pix » środa 14 kwietnia 2010, 21:02

Witam

Pytanie moje może jest dziwne, ale co tam :)
W najbliższym czasie będę zdawał na kategorię B1. Poszperałem w necie i znalazłem takie coś:
http://word.katowice.pl/index.php?inc=1 ... 7224756961

Trasa egzaminacyjna jest wyznaczona.
Jak to jest jednak w rzeczywistości. Mam się spodziewać tej trasy czy raczej dowolność? Chcę zdać za pierwszym razem, bo oczekiwanie na poprawkowy w tym WORDzie jest bardzo długie....Mi praktycznie rok do B został, jednak sprawa związana z dojazdem do szkoły zmusiła mnie do B1 :(
pozdrawiam
pix

Postprzez Borys_q » środa 14 kwietnia 2010, 21:15

Jeśli pojazd egzaminacyjny kat b1 pozwala na przebywanie w srodku egzaminatora nie stosuje się wyznaczonych tras egzaminacyjnych.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez dylek » środa 14 kwietnia 2010, 21:57

Z tego co widzę to WORD twój nie posiada samochodu na B1, więc będziesz zdawał na podstawionym najprawdopodobniej przez OSK, w którym się uczyłeś..
Jeśli była możliwość szkolenia z instruktorem w środku to i egzaminatora tam upchną... ;)
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez pix » sobota 17 kwietnia 2010, 20:38

A więc zdzwoniłem do WORDU wczoraj.
Zapytałem grzecznie czy ta trasa która jest dana do publicznej wiadomości jest aktualna oraz czy kat. A1 B1 i A egzaminowane są na niej, czy jest tutaj dowolność. Odpowiedź uzykałem taką, iż wg tej trasy, aczkolwiek jest nowa wyznaczna która leży już do podpisania.

Wielkie Dzięki :)
pix

Powrót do Egzamin na prawo jazdy