MAN LE10.150

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

MAN LE10.150

Postprzez stecu08 » poniedziałek 15 marca 2010, 15:18

witam, niedlugo mam egzamin w bytomiu kat C, chcialbym dowiedziec sie czy orientuje sie ktos z Was jak rozmieszczone sa plyny w tym pojezdzie? jak wygladaja tylne lampy, gdzie sa kontrolki, najlepiej jakies zdjecia wraz z opisem kontrolek, swiatel, wlewow do plynow itp...; ) :?: :?: :?: :?: :?: :?:

aa, jeszcze jedno odnoscie pojazdu- orientuje sie ktos ile on wazy ??

edytowany przez moderatora/edytuj posty
stecu08

Postprzez mk61 » poniedziałek 15 marca 2010, 17:32

A na kursie co robiłeś?
DMC pojazdu to 10 ton, jak mówią liczby wyróżniające model. 10 to DMC w tonach, a 150 to moc w koniach mechanicznych.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

;)

Postprzez stecu08 » poniedziałek 15 marca 2010, 20:09

a na kursie jezdzilem, ale na innym samochodzie a moj instruktor nie orientowal sie jak wyglada egzaminacyjny wozek od srodka. wiem, ze wszystko na wyczucie trzeba szukac, opisywac... ale gdy stres dochodzi ciezko czasem ogarniac.. mam nadzieje, ze bedzie ktos jeszcze kto da jakies zdjecia pojazdu od wewnatrz z opisami:))
stecu08

Postprzez mk61 » poniedziałek 15 marca 2010, 20:23

W LE nie ma nic "od wewnątrz". Wlew oleju, wlew płynu chłodniczego i miernik poziomu oleju znajdują się na zewnątrz za kabiną po stronie kierowcy. Wlew płynu do spryskiwaczy znajduje się "w schodku" po stronie pasażera.

A jeśli nie jesteś w stanie rozpoznać:
jak wygladaja tylne lampy

To może jednak lepiej powróć na kurs kat. B?
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez stecu08 » poniedziałek 15 marca 2010, 21:59

czlowieku mi chodzi o rozklad oswietlenia w tylnych lampach, co, gdzie. nie cwaniakuj jak nie masz zamiaru pomagac i nie udzielaj sie jak masz zamiar robic to w idiotyczny sposob ! ;/// dziecinada...
stecu08

Postprzez BlueDevil » poniedziałek 15 marca 2010, 22:52

nie musisz sie za bardzo przejmowac rozkladem swiatel bo losujesz tylko jedne do sprawdzenia, wiec je wlaczysz i pojdziesz pokazac
BlueDevil

Postprzez mk61 » wtorek 16 marca 2010, 12:41

stecu08 napisał(a):czlowieku mi chodzi o rozklad oswietlenia w tylnych lampach, co, gdzie. nie cwaniakuj jak nie masz zamiaru pomagac i nie udzielaj sie jak masz zamiar robic to w idiotyczny sposob ! ;/// dziecinada...

A Ty jesteś frajerem, który zapłacił pieniądze za pojeżdżenie sobie autem i gówno wie o temacie.

Fajnie? :)
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
mk61

Powrót do Egzamin na prawo jazdy