Kategoria A1

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Kategoria A1

Postprzez Bartek-ESL » sobota 13 marca 2010, 21:55

Witam.

Mam 15 lat, pod koniec Maja będę obchodził urodziny i będę chciał wyrobić sobie prawko na a1. Mieszkam w zachodniopomorskim, no prawie w Szczecinie.

Więc moglibyście mi doradzić, w jaki sposób przejść przez te wszystkie testy i szkolenia, w jakim miejscu najlepiej, jak to wygląda na a1(mało w necie o tym pisze),jakieś triki czy podpowiedzi i w jakim terminie najlepiej zdawać. Chciałbym już na Czerwiec wyrobić. Zależy mi na odpowiedziach kolegów/koleżanek, którzy mieszkają w Szczecinie i ogarniają te sprawy. Reszta też niech się wypowiadać.

Mam kartę motorowerową, którą zdawałem bodaj w Marsie.

Pozdrawiam
Bartek-ESL

Postprzez ks-rider » niedziela 14 marca 2010, 09:59

Jak chcesz sie do Czerwca wyrobic, to nie siedz przed kompem tylko znajdz sobie szkole, tam powiedza Ci co i jak i do roboty !

:wink:
ks-rider

Postprzez Bareq » poniedziałek 15 marca 2010, 15:27

Rozumiem ze w maju będziesz obchodził 16ste urodziny? Nic prostszego, Znajdź szkółkę i opinie kursantów o niej, daleko nie musisz szukać bo tutaj tez jest taki dział . Wszystkiego się dowiesz na kursie. W porównaniu do innych kategorii motocykle mają o tyle lepiej, że trasa egzaminacyjna jest jedna, więc można się wcześniej dobrze przygotować. Powodzenia :wink:
Bareq

Powrót do Egzamin na prawo jazdy