Dzień dobry wszystkim. Zauważyłem że nie można prawie wcale znaleźć w Internecie żadnych materiałów do nauki na egzamin na egzaminatora prawa jazdy. Jeżeli już są jakieś dostępne to niestety w bardzo rozproszonej formie. Dzięki uprzejmości pewnej osoby stałem się posiadaczem takich właśnie materiałów. Obejmują one przede wszystkim akty prawne, konspekty, szkolenia, metodykę i inne informacje potrzebne do nauki. Oprócz tego to co tygryski lubią najbardziej czyli pytania i testy. Nie muszę chyba mówić do czego to jest przydatne. Ponieważ ta osoba nie chciała ode mnie niczego oprócz dziękuję to również ja niczego za nie nie chcę. Pliki znajdują się na moim chomiku. Trochę ich jest bo po spakowaniu zajmują około 150 mb a po prawie 300 :) więc nie jest mało. Dlatego od razu uprzedzam ze będzie konieczne utworzenie własnego chomika co jest akurat bezpłatne i wykupienie sobie ulepszenia konta co dużo nie kosztuje, lub dodatkowego transferu co kosztuje jeszcze mniej. Jeżeli zarejestrują się państwo z tego linka to dostana państwo 10% rabatu na płatne usługi w przyszłości.
Super servis do ściągania plików
Po zarejestrowaniu proszę przejść na chomik o nazwie „wyrzynacz” i tam odszukać potrzebne materiały. Zapraszam.
Przepraszam za brak plików w folderze, były w głównych katalogu. Już są na miejscu. ps. Dodalem 3 zrzuty z rozpakowanych katalogów.
Gdyby można było to proszę o jakieś komentarze, czy się przydają te materiały wam np. Jest tego dużo, wystawiłem to wszystko w jednej paczce bo za dużo plików do wstawiania pojedynczo. Cześć testów jest rozwiązana ale nie wszystkie.