Egzamin w Tychach

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin w Tychach

Postprzez Gość » czwartek 05 sierpnia 2004, 16:29

Jutro znow egzamin w tychach.Dzis o 20 mam jazde...hmmm bedzie torche ciemno ale mam nadzieje ze nie zapomnialam placu!I jestem pozytywnie nastawiona. Chociaz dawno po miescie nie jezdzilam..na czym najwiecej uwalaja w Tychach????skret w lewo, rowerzysci, przejscia dla pieszych... sa jeszcze jakies "kruczki"? :wink:
Gość

Postprzez Markosz » czwartek 05 sierpnia 2004, 23:39

Hej! Ja bede miec egzamin w Tychach. AAA i tak samo jak Ty chodziłem na kurs w Chrzanowie. Słyszałem, ze strasznie oblewają na miescie, kiedy nie ustapisz pierwszeństwa pieszemu. Moj instruktor mawiał " nawet jesli paznokiec ma na pasach to juz są jego i musisz ustąpic" :lol: :lol: :lol: Tak wiec tyle wiem. Ale ogólnie nie jest zle. Moi znajomi przewaznie zdaja za pierwszym razem(są wyjątki ;) ). A co to Tych, to nie wiele sie tu dowiesz, bo stamtych okolic jest bardzo mało osób na forum.

Ps. Jak masz gg to zagadaj do mnie, poklikamy sobie o examinie i Tychach. PA

AAA Zapomniałem Zyczyc Ci powodzenia. I jeszcze jedno. Pamietasz ta droge jednokierunkową, potem jest skręt w lewo i zaraz targ. Tam uważaj, bo mozna byków na robic, przejechac przez strefe wyłączoną, nie ustawić sie przy lewej krawędzi przy skręcie i do tego przejechac po niewłasciwym pasie, czyli pod prąd To tez dziwne miejsce jest. PA
Ostatnio zmieniony czwartek 05 sierpnia 2004, 23:56 przez Markosz, łącznie zmieniany 1 raz
Kat. B

23.08.2004 - egzamin
31.08.2004 - wydane
08.09.2004 - odebrane
Markosz

Postprzez Gość » piątek 06 sierpnia 2004, 11:48

no pamietam ta strefe:) dzieki za komentarz.a w jakim osrodku w chrz. zdawales? bo ja w makarcie...hmm zagadam do ciebie na gg!
Gość

Postprzez Markosz » piątek 06 sierpnia 2004, 13:26

hehehe :lol: :lol: :lol: ja tez w makarcie :!: :!: Zagadaj kiedy na gg to poklikamy ;)
Kat. B

23.08.2004 - egzamin
31.08.2004 - wydane
08.09.2004 - odebrane
Markosz

Powrót do Egzamin na prawo jazdy