EGZAMIN TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY TEGO SAMEGO DNIA (W-WA)

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

EGZAMIN TEORETYCZNY I PRAKTYCZNY TEGO SAMEGO DNIA (W-WA)

Postprzez karolina » sobota 26 czerwca 2004, 13:53

Temat ten zapewne juz niejednokrotnie goscil kiedys na lamach tego forum, ale, jak zdazylam zaobserwowac sytuacja odnosnie ewentualnej mozliwosci równoczesnego (tzn. tego samego dnia) zdawania teorii i praktyki zmienia sie jak w kalejdoskopie.

Czy wobec tego na dzien dzisiejszy istnieje szansa zapisania sie w Warszawie (konkretnie na Odlewniczej, jesli ma to jakies znaczenie) na egzamin teoretyczny i praktyczny na ten sam dzien?

Moj Instruktor twierdzie, ze nie ma takiej mozliwosci i dopiero po otrzymaniu potwierdzenia pozytywnego zdania egzaminu teoretycznego mozna zapisac sie na praktyczny. Skadinad doszly mnie sluchy, ze taka mozliwosc, teoretycznie przynajmniej, istnieje i ma ja pierwsze 10 osob zapisujacych sie na konkretny dzien?

Dzieki ogromne za odpowiedz.

Serdecznie pozdrawiam!
juz za chwileczke, juz za momencik ...
karolina

Postprzez Snuj ze Szczecina » sobota 26 czerwca 2004, 19:57

Zadzwoń na Odlewniczą lub póść Maila :

614-24-50
sekretariat@word.waw.pl
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez ella » poniedziałek 28 czerwca 2004, 22:25

Czy wobec tego na dzien dzisiejszy istnieje szansa zapisania sie w Warszawie (konkretnie na Odlewniczej, jesli ma to jakies znaczenie) na egzamin teoretyczny i praktyczny na ten sam dzien?

Jeszcze w maju było to mozliwe, chociaż nie bez problemów. Trzeba było jechać przed otwarciem okienek i załapywało się kilkanascie pierwszych osób na cały dzień.
Ale teraz to rzeczywiście lepiej zadzwonić i sie upewnić.
ella
Moderator

Postprzez tasmania » środa 14 lipca 2004, 19:58

witam. na odlewniczą zapisałam się 2 tygodnie temu, na 2 egzaminy na raz. z rana teoria, potem praktyka. wiedziałam od koleżanki że jest tam taka mozliwośc ( choć druga się uperała,ze napewno nie). spodziewałam się kolejki, ale nie aż takiej. odstałam swoje 2 godziny, opłaciłam oba egzaminy. przede mną ze 2 osoby zapisywała się dziewczyna - na oba egzaminy w jednym dniu, nieprzyzwoicie się przysłuchiwałam, bo że nuda a dwa- zamierzałam zastosować ten sam manewr, żeby nie stać miesiącami , godzinamii w kolejce... Owo dziewcze, zapisało się, dygnęło i podziękowało.Doszło do mnie : w sposób jasny, z urzędową prostotą wyjaśniłam że marzy mi się zapisanie na DWA egzaminy za jednym zamachem, na co pani przemiła urzędniczka Bardzo Ważna, powiedziala, że nie ma takiej możliwości, więc ponowiałam zapytanie, wolno i wyrażnie tym razem i znów nic, że nie ma możliwości, że tylko na teorię. I już. zwątpiłam w swoje zmysły, dałam sobie wcisnąc samą teorię i odeszłam z kwitkiem. opamiętanie przyszło po chwili. mysłałam, że sie rozpłaczę.tyle stania i nic, i znowu miałabym stac za miesiąc 2 godziny żeby się ubiegać o praktykę, skoro jak nie zdam teraz praktyki to i tak się w tej kolejce zdąże zadomowieć. Wróciłam więc hardo, do okienka - akurat zmieniły się urzędniczki!!! więc tłumacze tej drugiej, jak głupiej, że mi ta pierwsza odmówiła zapisu na 2 egzaminy. No ta druga ( może dlatego że wypoczęta? bez problemu w 30 eskund to załatwiła, wystawiła nowe terminy i do widzenia.

także jaka w tym logika??? nie zbadane są urzędnicze wyroki.

pozdrawiam
tasmania

Postprzez FlameCraft » środa 14 lipca 2004, 20:37

a ja przy planowaniu egzaminu dostalam taki papierek na którym jest napisane : zaświadczenie (...) i zakwalifikowania na egzamin :prawa jazdy w dniu...o godzinie... w sali... teoretyczny kat. B i praktyczny kat.B..." dodam że zdaje w Bydgoszczy...
pozdrawiam i życze sukcesów! :wink:
FlameCraft

Powrót do Egzamin na prawo jazdy