Miasto egzaminu,miasto odbioru a dwa rozne adresy!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Miasto egzaminu,miasto odbioru a dwa rozne adresy!

Postprzez kkarlaa » piątek 17 października 2008, 14:50

Witam wszystkich :D Pisze z nadzieja ze mi wytlumaczycie czy moje zle przeczucia sa sluszne czy powinnam ich sie pozbyc :D Niedlugo mam egzamin , nie ukrywam ze juz mam stres :D Ale jak narazie to mnie to tak az za bardzo nie przereza. Ostatnio duzo rozmyslam , moze i za duzo i zastanawiam sie czy wszystkie papierkowe sprawy pojda bez problemu po otrzymaniu przezemnie wyniku z egzaminu-pozytywny (miejmy nadzieje).Mianowicie chodzi mi o to , ze zdaje teraz egzamin w miescie w ktorym nie mieszkam na stale i prawo jazdy bede musiala odebrac w miescie w ktorym jestem zameldowana.Tylko tutaj kieruje me pytanie,czy to sie uda bez zadnych komplikacji poniewaz w zaswiadczeniu o ukonczeniu kursu mam jeszcze inny adres zameldowania (stary) pozniej sie przeprowadzalam i dla tego w dowodzie jest inny (aktualny).Przy skladaniu dokumentow w WORD dolaczylam kopie dowodu osobistego.Ale mam stracha ze cos sie pogmatwa!!!Ma moze ktos z was troche info na ten temat lub sam juz cos takiego mial?Z gory bardzo dziekuje!!! :D :D Pozdrawiam
kkarlaa

Postprzez DEXiu » piątek 17 października 2008, 15:27

Najistotniejsze jest jaki adres wpisałaś we Wniosku o wydanie prawa jazdy (taka karta A4 dwustronnie zadrukowana z miejscem na zdjęcie, Twoimi danymi itp. - musiałaś mieć ją w rękach bo podpis się tam składa). Konkretnie - jaki wpisałaś adres swój i swojego Wydziału Komunikacji.
DEXiu

Postprzez kkarlaa » czwartek 13 listopada 2008, 10:13

Wielgachne dziekuje za odpowiedz :D Masz racje a mi to jakos ulecialo z glowy :D i sie zamotalam. Pozdrawiam.
kkarlaa

Powrót do Egzamin na prawo jazdy