Co wymagane do Wordu w BB?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Co wymagane do Wordu w BB?

Postprzez margaretka19 » wtorek 05 sierpnia 2008, 17:33

We czwartek jadę zapisać się na egz. teoretyczny, mam tylko pytanie czy mam zapłacić z egzamin wcześniej czy tam też mogę na miejscu i czy osobno za teorię a osobno na praktykę? Mam zamęt w głowie bo godziny jazd się kończą a ja nie czuję sie pewnie. Hilfe.
margaretka19

Postprzez Patsy » wtorek 05 sierpnia 2008, 18:56

Na egzamin zapisujesz się w Wordzie, najpierw idziesz do kasy i płacisz pani daje Ci taka karteczke, że zapłaciłas i dopiero potem w okienku pani Ci ustala termin egzaminu.

Możesz wziaść teorie osobno jak również egzamin łaczony.
jak kto woli :)
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez Duszek » wtorek 05 sierpnia 2008, 21:20

W Bielsku-Bialej jest jeszcze jedna mozliwosc. Warto skorzystac!

Idziemy na poczte, wplacamy te 22 zlote.

Stawiamy sie w WORDzie z samego rana (najlepiej jeszcze przed 7.00) O 7.30 panie w okienkach zaczynaja przyjmowac zapisy na teorię. Pierwsze osoby ktore sie zglosza tego dnia (12 lub 24 o ile sie nie myle- zalezy ile grup robia danego dnia) zostaje zapisanych na egzamin teoretyczny jeszcze tego samego dnia!

Tylko trzeba miec wczesniej zaplacone na poczcie i przyjsc od razu z kwitkiem zeby nie trzeba bylo czekac, bo kasa jest czynna dopiero od 8.00, wiec moze zabraknac dla nas miejsc.
Duszek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy