Witajcie! Dzisiaj za drugim podejściem zdałam egzamin na prawko w Krakowie!!! I jestem z siebie dumna! Ale:
Gorąco polecam kobiete -zaznaczam-nieskorumpowaną - egzaminatora(jedyną chyba)- !! Jak ją wylosujecie -cieszcie się! Babka jest niesmaowicie przychylna i miła, nie ma cienia intencji zeby kogos "udupić", przepuszcza nawet zle wykonane manewry, aby dać szansę ludziom do końca i sprawdzić, czy to stres czy faktycznie brak umiejętności.
Zarówno na manewrach jak i na mieście jest spokojna, podpowiada (czy raczej sugeruje) jak widzi, ze popełnia się błąd.
Punkt nr 2: jeszcze tydzień szło mi cienko po pakiecie 20 obowiązkowych. Zmieniłam instruktora w tamtą środę - i do dziś (w niecały tydzień) gośc wyuczył mnie naprawdę super jeżdzić. Zdeptał trasy egzaminacyjne do bólu, wytłumaczył wszystkie kruczki, i wogóle tłumaczy tak-że idziesz i zdajesz! Umawia się w dogodnych miejscach. Jeżdzi Micrą.
Jakby ktos chciał jego namiary-moje GG 377 35 58. Polecam go , bo jestem super szcęśliwa, ze mnie tak wyprowadził na ludzi, nie ma w tym zadnej prywaty.