ZDALEM!!!!!!!ALE ZA TO JAKIE JAJA

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

ZDALEM!!!!!!!ALE ZA TO JAKIE JAJA

Postprzez LuKaSzQ » czwartek 08 kwietnia 2004, 23:46

A BYŁO TO TAK....26.02.03 WCHODZE DO SALI NA EGZAMIN TERORETYCZNY... ROZWIĄZAŁEM TESTY BYŁEM PEWIEN ŻE DOBRZE...KLIKAM KONIEC 3 BŁEDY.... ZAŁAMKA.... NASTEPNY TERMIN 15.03.2003 TESTY ZDALEM BEZŁPEDNIE SKOŃCZYŁEM JE 1 ...UF JEDNO Z SOBĄ..CZEKAM SOBIE NA PLAC...PLAC ZDALEM MIALEM KOPERTE I NA ZAWRACANIE.. WYJEŻDZAM NA MIASTO... JEŻDŻE JAKIEŚ 20 MINUT EGZAMINATRO OBIRERA DROGĘ DO OŚRODKA... BYŁEM PEWNIEN ZE ZDAM...A JAKIES 500M PRZED WIZADEM MÓWI DO MNIE...NIEBYŁY ZAMKNIETY TYLNE DRZWI NIEPATRZY PAN NA KONTROLKI NA LICZNIKU...OBLAŁ MNIE ZA TO!!!!!NASTEPNY EGZAMIN 06.04.2003 PLAS PROSTOPADLY TYLEM I SKOSNY ZDALEM PLACYK CZEKAM NA MIASTO WYJECHALEM OSTATNIO BO MOJE NAZWISKO NA S... BYLO JAKOS PO 15 POJEŹDZILEM Z 10 MINUTEK I WRACAMY... WYSKOCZYLA MI BABKA POLDKIEM;) OSTRE HAMOWANIE I WJAZD LEKKO NA RECZNYM CHODNIKAMI;) KOLEŚ MÓWI ZDAŁ PAN BO URATOWAŁ MNIE PAN PRZED STŁUCZKA A CO ZA TYM IDZIE SPUŹNIŁ BYM SIE NA OBJAD DO DOMU;) HE JAK TEGO NIEZAPOMIEC... ZYCZE WAM WYJECHANIE BAKI POLDIEM;)
LuKaSzQ

JAM TEsh zdał

Postprzez unipap » wtorek 20 kwietnia 2004, 14:01

20 IV '04 r. zdawalem o godz 8:00 teoretyke :D .. 0 bledów... no to idem na placyk :D .. moje nazwisko na B wiec nie musialem dlugo czekac na swoja kolej ... odpala FIATA PUNTO II ruszam i .... zgasl :D.. zapalam i na łuk :D.. za 2 podejsciem mi uznal potem skosne bez problemow tak jak koperta :D

No to jedziem na MIASTO :D ... 10 min i bylem po pozytywnym zdaniu egzaminu .. chba mu sie spieszylo :D ... droga praktycznie caly czas prosta i nic wiecej .. zawrocic i spowrotem ... spytalem tylko cy zdalem :D ZDAL PAN .. no to ucieszylem miche i ide placic :D no a teraz czekam :D ..
(][-_-][) NO BASS NO FUN (][-_-][)
unipap

Postprzez ella » wtorek 20 kwietnia 2004, 14:09

Gratulacje :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ale niektórzy mają szczęście do egzaminatorów. :lol:
chba mu sie spieszylo

albo
URATOWAŁ MNIE PAN PRZED STŁUCZKA A CO ZA TYM IDZIE SPUŹNIŁ BYM SIE NA OBJAD DO DOMU
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy