Przede wszystkich chciałem powitać wszystkich, gdyż jestem tu nowy. Mam nadzieje że ktoś z was pomoże mi w rozwiązaniu mojego problemu. Wygląda on następująco:
skończyłem kurs na prawo jazdy dokładnie 09.04.2008r.Dnia 14.04.2008r. pojechałem do WORD-u w ......... z zamiarem złożenia dokumentów i ubiegania się o termin egzaminu. Przekazałem osobie w "okienku" dokumenty i czekałem aż otrzymam termin.Niestety, okazało się że w bazie danych WORD-u nie ma szkoły jazdy w której odbyłem kurs. Do tej pory nie wiem jak to się stało ale cóż :/ . Osoba która miała przyjąc dokumenty powiedziała że są dwie możliwości, być może szkoły już nie ma lub jest nowa i nie zdąrzyli jej wprowadzić do systemu. Po telefonie do dyrektora OSK dowiedziałem się że szkoła istnieje od 1992r. Okazało się że ktoś z urzędników prawdopodobnie zaniedbał sprawę i wprowadził mój OSK do bazy danych w Gorzowie i Szczecinie gdzie ludzie z mojego miasta najczęściej zdają.Dowiedziałem się dzisiaj że aktualizacją bazy danych może potrwać do 3 tyg. Wiecie jak wyjść z tej sytuacji? Jak można to przyśpieszyć? Pozdrawiam wszystkich.