doszkolenie, pytanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

doszkolenie, pytanie

Postprzez manieq123 » wtorek 15 kwietnia 2008, 10:32

Witam, mam taki problem ...

Przez swoją nieuwagę i niedoinformowanie po 5 niezdanym egzaminie wykupiłem 5h doszkalających i wziąłem zaświadczenie bo byłem pewny że jestem po 6 egzaminie. Tak więc po zajechaniu do WORD`u okazało się że mam dopiero 5 egz. za sobą. Zaświadczenie się nie przydało oczywiście. Teraz niedawno miałem 6 egzamin który zakończył się niepowodzeniem. Czy te zaświadczenie z datą wystawioną przed 6 egzaminem będzie nieważne przy próbie zapisania się na 7 egzamin, czy mogę próbować w OSK przemienić datę, czy po prostu na nowo wykupić doszkolenie? Proszę o odpowiedź.

pozdrawiam serdecznie

ps. jeśli temat umieściłem w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie.
manieq123

Postprzez Patre » wtorek 15 kwietnia 2008, 10:38

Ehh... no niby ta data może Ci dużo namieszac niestety...

Wiesz co ja bym zrobił ja Twoim miejscu? Na początku zadzwonił do WORD i się zapytał czy takie coś wchodzi w grę, że masz roszeczkę wcześniejszą datę... jeżeli tak to nie ma problemu a jak nie to bym spróbował się dogadac w swoim OSK... powiedz, że zaszła głupia pomyłka i że po tylu egzaminach straciłeś rachubę i poproś o nowe zaświadczenie... może spróbuj to uzasadnic brakiem pieniędzy na te dodatkowe godziny :roll:
Patre

Postprzez cman » wtorek 15 kwietnia 2008, 14:23

Próbuj coś kombinować z OSK, może Ci pójdą na rękę. W WORD'zie nic nie załatwisz z tym zaświadczeniem.
cman

Postprzez manieq123 » wtorek 15 kwietnia 2008, 20:57

w worddzie byłem dziś, powiedziano mi jasno:

"Zgonie z obowiązującymi przepisami szkolenie dodatkowe obowiązuje po trzykrotnym kolejnym uzyskaniu negatywneo wyniku egzaminu z części praktycznej. Tak więc doszkolenie musi nastąpić po dacie tzeciego, szóstego itd. negatywnego egzaminu . W tym przypadku należy przedstawić właściwe doszkolenie."

więc jutro do OSK

pozdrawiam
manieq123

Powrót do Egzamin na prawo jazdy