kamiles napisał(a):Tym razem to Ty przesadzasz. W wykazie zadań egzaminacyjnych jest wyraźnie napisane, co kursant musi umieć. Otóż musi umieć się przygotować do jazdy!
Mhm oczywiscie ale nigdzie nie jest napisane,ze musi umiec ustawic lusterka elektryczne btw.
Ciekawa jestem czy byłabys taka mądra gdyby nikt Ci el.lusterek na jazdach nie pokazał.
Ja byłam mądra dzięki przypadkowi,bo auto którym zwykle jeździłam było u mechanika i miałam okazje odbyc dwie jazdy w aveo z lusterkami elektrycznymi.
kamiles napisał(a):Elektryczne lusterka wg Ciebie są nadprogramowe? Nadprogramowa to może być umiejętność obsługi klimatyzacji w aucie.
No ale dlaczego nadprogramowa skoro idziemy juz Twoim tokiem rozumowania?
Nawet w kodeksie drogowym mowa jest o dobrym samopoczuciu kierowcy podczas jazdy (wiesz,wietrzenie pojazdu,temperatura bla bla) - to czemu nie powinnaś umiec i klimy ustawić?
Wiem,abstrachuję ale nie wydaje mi się abym przesadzała,bo skoro el.lusterka na egzaminie mogą byc to powinno na każdym kursie sie pokazać jak je ustawic,choćby instrukcja ich zastosowania była prostsza niż konstrukcja cepa.