Egzamin praktyczny z poduszką - tak czy nie?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin praktyczny z poduszką - tak czy nie?

Postprzez Gość » środa 06 lutego 2008, 14:10

Niedawno dowiedziałem się że jak jest się bardzo niskiego wzrostu i ma się problemy z widocznością zwłaszcza na placu manewrowym, to można zastosować specjalną poduszkę podwyższającą dla kierowcy. Bardzo mnie ten fakt ucieszył, gdyż to w sumie ostatnia szansa abym zdał prawko, nie wiem tylko czy egzaminator wyrazi zgodę abym zdawał egzamin z poduszką. A gdzie indziej się o to zapytam jak nie u was? :? Dlatego proszę odpowiedzieć mi poważnie, bez robienia sobie ze mnie jaj jak to macie w zwyczaju :?
Gość

Re: Egzamin praktyczny z poduszką - tak czy nie?

Postprzez kamiles » środa 06 lutego 2008, 19:04

Kurdupel napisał(a):Dlatego proszę odpowiedzieć mi poważnie, bez robienia sobie ze mnie jaj jak to macie w zwyczaju :?

to nie my sobie robimy jaja... ale to inna sprawa :wink:
A tak poważnie - egzaminator nie powinien mieć nic przeciwko, jeżeli w samochodzie nie ma możliwości regulacji fotela w pionie. Moja znajoma na egzaminie korzystała z poduszki. I wcale nie musi to być jakaś specjalna :wink: poduszka - jasiek wystarczy :mrgreen:
kamiles

Re: Egzamin praktyczny z poduszką - tak czy nie?

Postprzez scorpio44 » środa 06 lutego 2008, 19:36

kamiles napisał(a):to nie my sobie robimy jaja... ale to inna sprawa :wink:

Z ust mi to wyjęłaś... Wiele z wcześniejszych postów kolegi (w których użalał się nad swoimi urojonymi ułomnościami) można odebrać jako robienie sobie jaj z nas.

Ale sorki, chyba niepotrzebnie ciągnę offtop.
scorpio44

Postprzez Gość » środa 06 lutego 2008, 19:52

No i o to mi chodziło - zapytałem, odpowiedź uzyskałem. Zbędne commenty sobie więc darujmy :? Mam w domu taką świetną grubą poduszkę w sam raz na jazdy dla kurdupli, zobaczymy czy coś z tego będzie...

A jaj sobie nie robiłem NIGDY z nikogo, nie wiem skąd te wnioski wyciągacie. To że jak idę ulicą i idą jakieś 2 ładne laski i się ze mnie śmieją jakie to małe gówno po ulicy chodzi to też niby se ja wymyśliłem by robić jaja na forum tematycznym o prawie jazdy :twisted: Odrobina wyrozumiałości i tolerancji ludzie by się przydała...
Gość

Postprzez kamiles » środa 06 lutego 2008, 20:03

Kurdupel napisał(a):To że jak idę ulicą i idą jakieś 2 ładne laski i się ze mnie śmieją

Będę brutalna - nie jesteś pępkiem świata i jeśli o kimś dziewczyny na ulicy rozmawiają, to zapewniam Cię - niekoniecznie chodzi o Ciebie.
kamiles

Postprzez ella » środa 06 lutego 2008, 20:05

zapytałem, odpowiedź uzyskałem

Zapytałeś, odpowiedź uzyskałeś więc co by nie było zbędnych comment można zamknąć :wink:
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy