przyspieszenie praktyki

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

przyspieszenie praktyki

Postprzez Pasztet » poniedziałek 01 października 2007, 14:32

witam mam pytanie, teorie mialem 28 kwietnia tak wiec pod koniec pazdziernika traci waznosc. Zdawalem w miedzyczasie praktyke ale oblalem. egzamin mam w wwie wiec nie da rady zapisac sie na termin przed 28 pazdiernika a wiec pytanie jest takie czy da sie jakos zalatwic zeby jeszcze raz zdawac praktyke przed uplywem teorii ? trzeba jakies podania pisac czy cos? tylko ze jak pojade to prawdopodobnie nie pozwolą mi sie wogole zapisac bo termin wypadnie po 28. ktos mial tez podobną sytuacje ?
Pasztet

Postprzez leoniaczek » poniedziałek 01 października 2007, 15:54

idź się zapisać, jak powiesz tej kobiecie w okienku, że niedługo ci się kończy teoria, to znajdzie pewnie dla Ciebie dogodny termin. Jeśli nie to pójdź do sekretariatu i tam dostaniesz specjalną kartkę z podaniem, napiszesz co i jak i będziesz miał przynajmniej pewność, iż podanie na pewno dotrze do dyrektora WORDu. Ja tak zrobiłem i przyspieszyli mi egzamin :D A po za tym jeśli będziesz się zapisywał na Odlewniczą to teraz dają szybkie terminy na praktykę, jak byłem 24 września to dawali na 6-10 października :D
leoniaczek

Powrót do Egzamin na prawo jazdy