Mafia w WORD Jastrzębie ! ! !

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Mafia w WORD Jastrzębie ! ! !

Postprzez SzymcioPL » piątek 31 sierpnia 2007, 00:12

Witam ludzie albo mnie cos kluje w oczy albo nasz WORD w jastrzębiu to mafia!!! Mam osobno egzamin teorie juz mialem 3 tyg temu a czekalem na nią 1 mies !!! teraz czekam na praktyczny 2 mies !!! razem 3 miechy!!!Moja dziewczyna zapisała sie 2 dni temu i egzamin ma za 2 tyg i to łączony!Nie piszcie mi tylko ze moze zwolnil sie termin czy cos bo karzdy kogo znam kto robil prawko w osk ble ble ble mial egzamin na dniach i to łączony !!! czy oni dają w lape wordowi czy co ??!! a i jeszcze jedno czy moge sie z dziewczyna zamienic terminami ?? Pozdrawiam
SzymcioPL

Re: Mafia w WORD Jastrzębie ! ! !

Postprzez kamiles » piątek 31 sierpnia 2007, 00:41

SzymcioPL napisał(a):Moja dziewczyna zapisała sie 2 dni temu i egzamin ma za 2 tyg i to łączony! (...) czy oni dają w lape wordowi czy co ??!!

no to chyba najłatwiej zapytać dziewczynę czy dała w łapę - my jej nie znamy, więc nie mamy szansy się dowiedzieć :roll: :wink:
kamiles

Postprzez KUBA_1 » piątek 31 sierpnia 2007, 13:35

Weź ksero zaświadczenia o zamówieniu egzaminu dziewczyny i swoje - podaj to do prasy lokalnej. Dziennikarz zrobi z tego fakt medialny.
Na zaświadczeniu masz date przyjęcia dokumentów i datę wyznaczonego egzaminu urzyj to jako dowód różnego traktowania klienta.

1. OSK dzieczyny jest przyjacielem WORD-u, a inni muszą czekać.(brak nadzoru ze strony dyrekcji)
2.Pojawiają się przypadku wyłudzania za szybszy termin dodatkowych pieniędzy od klienta ( urząd skarbowy ),
3. Bałagan jest w biurze WORD (pani "Krysia " do zwolnienia.)

Ciekaw jestem reakcji Urzedu Marszałkowskiego po zderzeniu z prasą..
Widziałem dziś ciekawy spór,
Jak z głową dyskutował mur,
KUBA_1

Postprzez jovanka » piątek 31 sierpnia 2007, 13:38

Poproś o pomoc braci K. Oni sa ekspertami... napewno pomoga.....
28 luty- początek kursu PZMOT
15 czerwiec- egzamin WORD Opole
...... ......i tyle.
26 czerwiec 2007r.-- odebrałam plasticzek
21.07.2007- kupiłam "żabkę" i jeżdże:-)
jovanka

Postprzez Daja » piątek 31 sierpnia 2007, 14:04

Ja na egzamin łączony czekałam prawie 2 miesiące.

W środe nie zdałam praktyki, gdy zapisywałam się na drugi egzamin to byłam bardzo mile zaskoczona, ponieważ pani w okienku ustaliła mi termin na 8 września ;) tylko 10 dni czekania. Głupi to ma szczęście :) heh
24. 04. 07. - rozpoczęcie kursu
16. 05. 07. - pierwsza jazda ;)
29. 08. 07. - egzamin łączony: teoria +, plac +, miasto - :(
08. 09. 07. - zdane! ;)
Daja

Postprzez albin » piątek 31 sierpnia 2007, 19:39

Dodam tak na marginesie, że miejsca naprawdę czasem się zwalniają (kiedyś w wordzie pracowałem i wiem), poza tym czasami WORD dostaje informacje z samej góry, że można kilka grup dodatkowych utworzyć (bo np. po sezonie urlopowym stan osobowy egzaminatorów na to pozwala).
Więc nie widzę tutaj żadnych dziwnych rzeczy....no chyba że tu działa jakiś ....UKŁAD ;)
albin

Powrót do Egzamin na prawo jazdy