Jak nie pasuje długo to bedzie krótko, ale treściwie:) a tak ardziej powaznie to sorry, ale czasem zapomnę i się trochę rozpiszę, chcąc dobrze wyjaśnić sytuację, zebście nie najechali na mne, że miałam złego instruktora i nie wiem gdzie są wycieraczki bo to wiem. Tak wiec prosze was o pomoc i informacje:
-różnica we włączniu wycieraczek w Corsie i Puncie
-gdzie w obu tych autach włącza się tylną wycieraczkę i spryskiwacze (przód i tył)
-czy można właczyć osobno tylną wycieraczkę bez spryskiwania czy jest to razem? jeśli można osobno to co jak się włacza
Chyba o niczym nie zapomniałam, reasumując bardzo prosze o podanie schematycznie jak w tych konkretnych autach obsługuje się wszystkie funkcje związane z wycieraczkami i spryskiwaniem szyb, przeglądałam inne tematy ale znalazła tylko ogólnikowe stwierdzenia typu "p[rawa wajcha w prawo lub w dół" a ja bym chciałą teraz dowiedzieć się dokładnie, choćby dla zaspokojenia czystej ciekawości bo podczas jazd chyba i tak robię to automatycznie, ale prosiłabym o te info, żeby móc sobie to uporządkować w głowie i nie musieć sę martqwić na egzaminie, ze coś mi się pomyli:) Z góry dzięki
Ps. czy teraz jest czytelniej napisane? sorry za poprzedniego posta, ale się spieszyłam i niezbyt miałam czas na redagowanie go