Witam
Czy jest coś takiego jak imitacja auto-alarmu ?
Chodzi mi dokładnie o coś takiego, że jak wychodzę z samochodu to włączam tylko diodę i "miga" jak normalny alarm
Gdzie coś takiego mogę nabyć ?
przez ziomek456 » sobota 16 stycznia 2010, 21:19
przez mk61 » sobota 16 stycznia 2010, 21:24
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
przez marcij » sobota 16 stycznia 2010, 23:58
przez sterciu » środa 20 stycznia 2010, 15:54
ziomek456 napisał(a):Witam
Czy jest coś takiego jak imitacja auto-alarmu ?
Chodzi mi dokładnie o coś takiego, że jak wychodzę z samochodu to włączam tylko diodę i "miga" jak normalny alarm
Gdzie coś takiego mogę nabyć ?
przez lith » środa 20 stycznia 2010, 16:16
sterciu napisał(a):[powiedz mi co Ci to da ?? lepiej alarm kupić za 60zł i załozyc , przynajmniej bedzie piszczał , złodziej jak bedzie chciał to sie takiej diody nie przestraszy , nawet alarmu sie zbytnio nie przestraszy wyjącego
przez sterciu » środa 20 stycznia 2010, 17:14
lith napisał(a):sterciu napisał(a):[powiedz mi co Ci to da ?? lepiej alarm kupić za 60zł i załozyc , przynajmniej bedzie piszczał , złodziej jak bedzie chciał to sie takiej diody nie przestraszy , nawet alarmu sie zbytnio nie przestraszy wyjącego
czemu lepiej?
No właśnie jeżeli się przestraszy diody to się i przestraszy alarmu. Jak nie przestraszy diody to i alarm nie pomoże, bo jeżeli już się zdecyduje działać, o chyba nie myślicie, że się pipkania przestraszy.
Za to różnica jest. Mówisz o najtańszym alarmie za 60 zł- który i tak swoją funkcje będzie spełniał nie lepiej niż śmieszna dioda za 1z - i gdzie tu biznes??. A niech będzie jeszcze przeczulony i się włącza przy burzy, czy jak ktoś głośniej w asfalt tupnie :P Do tego dużo bardziej skomplikowany montaż.
Wszystko więc zależy ile kto jest gowót w to zabezpieczanie włożyć. Ale jak już montować to taki jakiś lepszy, a nie najtańsze ścierwo, bo tak to więcej problemów niż pożytku
przez marcij » środa 20 stycznia 2010, 18:41
lith napisał(a):...
Za to różnica jest. Mówisz o najtańszym alarmie za 60 zł- który i tak swoją funkcje będzie spełniał nie lepiej niż śmieszna dioda za 1z - i gdzie tu biznes??. A niech będzie jeszcze przeczulony i się włącza przy burzy, czy jak ktoś głośniej w asfalt tupnie :P Do tego dużo bardziej skomplikowany montaż.
Wszystko więc zależy ile kto jest gowót w to zabezpieczanie włożyć. Ale jak już montować to taki jakiś lepszy, a nie najtańsze ścierwo, bo tak to więcej problemów niż pożytku
przez lith » środa 20 stycznia 2010, 20:45