przez rodowity » czwartek 25 grudnia 2008, 13:44
Xsystoff napisał(a):bartosz18 napisał(a):a co mam jechac caly czas przy 4tys zamiast przy 1,5-2tys
Ty chyba udajesz? Juz Ci ludzie pisali 10 razy, ze nie da sie napisac instrukcji w stylu przy predkosci X masz miec bieg X i XXXX obrotow. Masz sobie sam dobrac taki bieg, zeby byl odpowiedni do danej sytuacji na drodze, a jezeli nie jestes w stanie tego zrozumiec lub opanowac to kup sobie automat, bo jeszcze zrobisz komus krzywde.
przez kamix500 » czwartek 25 grudnia 2008, 15:29
rodowity napisał(a):Xsystoff napisał(a):bartosz18 napisał(a):a co mam jechac caly czas przy 4tys zamiast przy 1,5-2tys
Ty chyba udajesz? Juz Ci ludzie pisali 10 razy, ze nie da sie napisac instrukcji w stylu przy predkosci X masz miec bieg X i XXXX obrotow. Masz sobie sam dobrac taki bieg, zeby byl odpowiedni do danej sytuacji na drodze, a jezeli nie jestes w stanie tego zrozumiec lub opanowac to kup sobie automat, bo jeszcze zrobisz komus krzywde.
Albo przesiadka na rower :shock: :D
przez dwyane » sobota 17 stycznia 2009, 15:21
przez lled3 » sobota 17 stycznia 2009, 17:07
a ja takich problemów nie mam Cool moje autko ma wystarczająco dużo mocy i automat wię jak chcę naprawdę szybko kogoś wyprzedzić to wciskam na lewarku "s" i wtedy dopiero jest jazda Twisted Evil wskazówka obrotomierza wędruje na czerwone pole, dźwięk silnika bajeczny, a człowieka wciska w fotel ;p
przez djemba-djemba » sobota 17 stycznia 2009, 20:39
jak widzę posty tego typu autorów to mnie zalewa krew nagła...kolega sie pyta o wyprzedzanie a Ty wyskakujesz z samochodem jakim jeździsz...kogo to obchodzi że masz starą omege z gazem z silnikiem 3.0 ? acha i jeszcze jedno...nie podniecaj sie tak że łykasz każdy samochód w trasie...jestem ciekaw Twojej papy gdyby kierowcy samochodów które wyprzedzasz, mieli faktycznie zamiar się z Tobą ścigać i przydusili by prawy gaz do podłogi... żal mi Cię kolego...ps..dorośnijdwyane napisał(a):a ja takich problemów nie mam 8) moje autko ma wystarczająco dużo mocy i automat wię jak chcę naprawdę szybko kogoś wyprzedzić to wciskam na lewarku "s" i wtedy dopiero jest jazda :twisted: wskazówka obrotomierza wędruje na czerwone pole, dźwięk silnika bajeczny, a człowieka wciska w fotel ;p
przez djemba-djemba » sobota 17 stycznia 2009, 20:45
przez slayer17 » niedziela 18 stycznia 2009, 00:28
przez dwyane » niedziela 18 stycznia 2009, 11:18
lled3 napisał(a):a ja takich problemów nie mam Cool moje autko ma wystarczająco dużo mocy i automat wię jak chcę naprawdę szybko kogoś wyprzedzić to wciskam na lewarku "s" i wtedy dopiero jest jazda Twisted Evil wskazówka obrotomierza wędruje na czerwone pole, dźwięk silnika bajeczny, a człowieka wciska w fotel ;p
to chyba ten LPG taki dzwiek dajem spalajac sie "stukowo" 8)
przez dwyane » niedziela 18 stycznia 2009, 11:22
przez lled3 » niedziela 18 stycznia 2009, 12:13
dwyane napisał(a):lled3 napisał(a):a ja takich problemów nie mam Cool moje autko ma wystarczająco dużo mocy i automat wię jak chcę naprawdę szybko kogoś wyprzedzić to wciskam na lewarku "s" i wtedy dopiero jest jazda Twisted Evil wskazówka obrotomierza wędruje na czerwone pole, dźwięk silnika bajeczny, a człowieka wciska w fotel ;p
to chyba ten LPG taki dzwiek dajem spalajac sie "stukowo" 8)
żal mi takich ludzi, pozostawiam bez komentarza...
przez djemba-djemba » niedziela 18 stycznia 2009, 15:52
no ok...ale powiedz szczerze..jaką masz satysfakcję że uciekniesz na trasie dresowi w bmw ?.. a tak poza tym to jeśli chcielibyśmy o tym dogłębniej pogadać to lepiej założyć nowy temat i nie zaśmiecać tego forum.dwyane napisał(a):do djemba-djemba: ja nie mam starej Omegi, moja to 99r, i ja się z nikim nie ścigam ale jak widzę że jakiś typek np w bmw e36 (oczywiście m-power na klapie) :lol: za wszelką cenę chce mnie wyprzedzicć to lubię przycisnąć i zostawić go daleko w tyle