szerszon napisał(a):..."postrzelaj " sobie ze sprzęgła..ale swojego.
Sprzeglo pusc zanim silnik nabierze obrotow. Dasz rade?
.....
DYLEK: Numery, o ktorych piszesz autor watku ma juz za soba wiec nie ucz go jak ich nie robic.
.....
dylek napisał(a):...błędów logicznych twojego myślenia za darmo tłumaczyć nie będę...
Chociaz jeden. Prosze!
.....
dylek napisał(a):...gdybyś ty chociaż jedną osobę wyszkolił...
Ja sie nie zajmuje szkoleniem na kierowcow. Ja tylko daje rady kierowcow swiadomym wlasnych bledow, na ktorych robi wrazenie moja technika jazdy. I nie chodzi tu ani o jazde 200 km/h po sniegu ani tym bardziej seta przez miasto (nie wiem czy pamietasz watek cman-a ale jestem za ograniczeniami predkosci i stosowaniem sie do nich).
.....
Moglbys napisac co to znaczy "doic krowe" (domyslam sie, ze chodzi o krecenie kierownica)? Albo jak zrobic "kangura" (nabilem juz chyba milon km a nigdy mi sie nie udalo - choc probowalem)?
.....
dylek napisał(a):Żyj sobie dalej w przeświadczeniu, żeś mądrzejszy od instruktorów...
Instruktorzy robia w 20 godz. tyle ile moga. Nie mam watpliwosci, za zarowno Ty jak i Szerszon robicie to dobrze. Ale nie zauwazacie, ze niektore zagadnienia wykraczaja daleko poza mozliwy w praktyce do zrealizowania zakres kursu na PJ.
.....
A na ostatnim obowiazkow szkoleniu z doskonalenia techniki jazdy instruktor zapytal mnie: a wlasciwie to po co tu przyszedles - nawet jak Cie zmuszam to nie popelniasz bledow? A wszystkie praktyczne egzaminy na PJ i zwiazane z PJ zaliczylem bezblednie. Sory, ale ja to nie Wasz target.
.....
PS. Porady tylko dla znajomych za to za darmo. W sumie jestesmy na Ty, a wiec... jezeli bys chcial...