Kręcenie kołami w miejscu

Tutaj mile będą widziane wypowiedzi na temat techniki kierowania, oraz wszelkie porady dotyczące kupna, obsługi i eksploatacji pojazdu.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez marcij » sobota 05 kwietnia 2008, 12:12

A moj poldrover ma przejechane od nowosci 60 tys a sprzeglo bylo wymieniane juz dwa razy :P I to nie na jakies tanie zamienniki , tylko czesci dobrej jakosci.

I nie jest to co nadzwyczajnego,tak to jest jak fabryka zamontuje za male sprzego a samochod jezdzi caly czas po miescie.
Obrazek
marcij

Postprzez Senty » wtorek 08 kwietnia 2008, 20:57

50% że bieg Ci nie wskoczył ,auto zawyło a nie ruszylo lub 50% ze źle spóściłaś reczny nie do samego końca i koła były zablokowane takie jest moje skromne zdanie
20.12.2007 teoria (+)
placyk (+)
miasto (-) podwójna ciągła
07.02.2008 placyk (+)
miasto (+)
(2008-02-12) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
Senty

Postprzez tom9 » wtorek 08 kwietnia 2008, 21:16

50% ze źle spóściłaś reczny nie do samego końca i koła były zablokowane takie jest moje skromne zdanie

fachowcy powiedzcie, możliwe (pytam w ogole nie w tym przypadku) bo ja uwazam ze nie. Bo nie wiem czy ja taki slaby reczny mam w tych autach ktorych jezdze ? :wink:
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez Mycha » wtorek 08 kwietnia 2008, 21:46

Ręczny był oki, bieg był oki. Jak pisałam: już sprawdziłam - na śliskiej powierzchni tak się zachowuje jak za dużo gazu a za szybko sprzęgło.

Autem do tej pory jeździł zawodowy kierowca i mimo 7 latek ma mało przejechanych km :).

Z badaniami to mieliście rację, że sprzęgła akurat nikt nie sprawdzał :)
Mycha

Poprzednia strona

Powrót do Porady techniczne