athlon napisał(a):tee qrsant, a moze pomyśl o aucie ze skrzynią automat :P odejdą ci problemy ze sprzegłem, nie będziesz musiał sie martwić biegami, no żyć nie umierac :P
Czyżbyś miał jakiś awers do automatu? :wink:
przez wroclawianin09 » niedziela 16 sierpnia 2009, 01:03
athlon napisał(a):tee qrsant, a moze pomyśl o aucie ze skrzynią automat :P odejdą ci problemy ze sprzegłem, nie będziesz musiał sie martwić biegami, no żyć nie umierac :P
przez silossi » niedziela 16 sierpnia 2009, 01:20
athlon napisał(a):nigdy nie widziałeś skaczącej fury????
athlon napisał(a):A czy ja pisałem ze to cos zlego???
athlon napisał(a):moja kolezanka jest idiotką której dwa razy dałem swoj samochód. Pierwszy i ostatni. Jak pisałem wcześniej jej sposób z podnoszeniem nogi konczyl się szarpaniem, dlatego że nie potrafila w odpowiednim momencie przytrzymac sprzegla.
athlon napisał(a):może jestes bystrzachą i urodziłeś sie z prawkiem 8)
athlon napisał(a):Ja nie wiem jak może komuś zgasnąc samochód
moja kolezanka jest idiotką której dwa razy dałem swoj samochód. Pierwszy i ostatni.
przez Edward20 » niedziela 16 sierpnia 2009, 10:08
athlon napisał(a):moja kolezanka jest idiotką której dwa razy dałem swoj samochód. Pierwszy i ostatni. Jak pisałem wcześniej jej sposób z podnoszeniem nogi konczyl się szarpaniem, dlatego że nie potrafila w odpowiednim momencie przytrzymac sprzegla.
przez athlon » niedziela 16 sierpnia 2009, 10:58
hahaha dalem dwa razy, pierwszy i ostatni <lol2> to dwa razy czy pierwszy i ostatni... czytajac ten post zastanawiam sie czy to kolezanka na pewno jest idiotka...
to ze potrafisz sprzeglo puszczac odpowiednio to nie znaczy ze potrafisz jezdzic kolego
przez qrsant » niedziela 16 sierpnia 2009, 22:00
przez pawcio1978 » niedziela 16 sierpnia 2009, 22:06
przez qrsant » niedziela 16 sierpnia 2009, 22:10
przez athlon » poniedziałek 17 sierpnia 2009, 00:23
Czyżbyś miał jakiś awers do automatu? Wink
przez Borys68 » poniedziałek 17 sierpnia 2009, 08:37
pawcio1978 napisał(a):qrsant:
Ogolnie kobiety jadac autem ...
- maja problem z cofaniem do tylu (bez wzgledu na metode parkowania),