Biała napisał(a):U mojego kumpla linka gazu zamarzła i miał podobnie, z tym, że obroty większe.
Linka gazu jest oke , odbija jak nalezy
przez LAK32 » środa 03 lutego 2010, 23:04
Biała napisał(a):U mojego kumpla linka gazu zamarzła i miał podobnie, z tym, że obroty większe.
przez athlon » czwartek 04 lutego 2010, 12:40
bruno666 napisał(a): ps. a pokazał go dlatego, że odłączyłem go przy pracującym silniku dnia poprzedniego. Jak się okazało, problem tkwił w zupełnie innym miejscu.
przez qwer0 » czwartek 04 lutego 2010, 13:58
A po co go odłączałeś przy pracującym silniku? I potem sie dziwisz mechanikom, że nie wiedzą za co mają się zabrać, jak po podłączeniu kompa wyskakuje im 50 błędów, bo klient się bawił pod maską. I teraz na chybił trafił mają wiedzieć który błąd jest prawdziwy i wskazuje usterkę, a który jest zapsiany w sterowniku tylko dlatego ze klient coś popieprzył.
przez athlon » czwartek 04 lutego 2010, 14:15
przez qwer0 » czwartek 04 lutego 2010, 14:31
Po 3cie niektóre modele mają typowe usterki, trzeba bylo jeszcze troche pojeździć to akurat by sie most przydał Razz
Aaa i 200zł za podłączenie do kompa w serwisie to tak dużo??
przez cman » czwartek 04 lutego 2010, 14:32
athlon napisał(a):Aaa i 200zł za podłączenie do kompa w serwisie to tak dużo???
athlon napisał(a):A u mnie w oplu poleciały szczotki na silniku dmuchawy. Nowa dmuchawa kosztuje 300zł w zwyż, żaden zakład nie wymienia szczotek bo szkoda mu na to czasu tylkomontują nowe/używane dmuchawy, a ze znajomym w 20 minut wymieniliśmy szczotki kupione za 20zł. Czy to oznacza ze mechanicy się nie znają na robocie?
przez bruno666 » piątek 05 lutego 2010, 21:30
athlon napisał(a):bruno666 napisał(a): ps. a pokazał go dlatego, że odłączyłem go przy pracującym silniku dnia poprzedniego. Jak się okazało, problem tkwił w zupełnie innym miejscu.
A po co go odłączałeś przy pracującym silniku? I potem sie dziwisz mechanikom, że nie wiedzą za co mają się zabrać, jak po podłączeniu kompa wyskakuje im 50 błędów, bo klient się bawił pod maską. I teraz na chybił trafił mają wiedzieć który błąd jest prawdziwy i wskazuje usterkę, a który jest zapsiany w sterowniku tylko dlatego ze klient coś popieprzył.
przez LAK32 » wtorek 09 lutego 2010, 18:23