MAZDA MX3

Tutaj mile będą widziane wypowiedzi na temat techniki kierowania, oraz wszelkie porady dotyczące kupna, obsługi i eksploatacji pojazdu.

Moderatorzy: ella, klebek

MAZDA MX3

Postprzez NHczarnulka » niedziela 25 maja 2008, 20:28

Witam :)
chciała bym się dowiedzieć co myślicie o "Mazda MX3 " czy jest to dobre auto ? czy też nie ma zaciekawych opini o sobie :) ? ktory rocznik najlepszy ? oraz czy pasuje do kobiety ? hehe
( czytałam sporo tematów na forum ale niestety nie znalazłam żadnego tematu o tym samochodzie , jeżeli był już taki temat to proszę o podanie linków) pozdrawiam :) i z góry dziękuję za odpowiedzi :)
NHczarnulka

Postprzez matheush1 » poniedziałek 26 maja 2008, 15:32

Z tego co się orientuję to autko fajne, niezłe przyspieszenie i vmax... Ale jak już coś się zepsuje, to naprawa nie będzie tania...
matheush1

Postprzez BOReK » poniedziałek 26 maja 2008, 18:47

Jak już wielokrotnie mówiłem - kosztami naprawy należy przejmować się wtedy, gdy coś padnie. A że Mazdy nie są zbyt awaryjne, to i problem z głowy. Poza tym jeśli TOBIE samochód się podoba, to czego chcesz więcej? Szukaj sprawnego egzemplarza i szerokiej drogi. ;)
BOReK

Postprzez NHczarnulka » poniedziałek 26 maja 2008, 21:50

BOReK napisał(a):Jak już wielokrotnie mówiłem - kosztami naprawy należy przejmować się wtedy, gdy coś padnie. A że Mazdy nie są zbyt awaryjne, to i problem z głowy. Poza tym jeśli TOBIE samochód się podoba, to czego chcesz więcej? Szukaj sprawnego egzemplarza i szerokiej drogi. ;)

bardzo podoba mi sie to autko :) ładniejszego chyba nie widziałam :)
problem jest też taki ze strasznie mało jest tych samochodów :( tzn po komisach nie widziałam prawie wogole w moim mieście , a patrząc na allegro albo np. na otomoto.pl mało jest takich sztuk tak jak to mówisz "sprawny egzemplarz" :) jaka jest minimalna cena takiego samochodu żeby w miare wszystko było sprawne ? bo nie chce też kupić jakiegoś badziewia .... pozdrawiam :)
NHczarnulka

Powrót do Porady techniczne