eragon napisał(a):Henq napisał(a):Za to ty instruktor nauki jazdy nie wiesz
Jeszcze raz się czepisz a polecisz palancie ...
nie dość że grozisz to jeszcze obrażasz, parodia te twoje wpisy.
a co nie jesteś nie chwalisz się tym w podpisie?
Nie rozumiem skoro się chwalisz, że się na czymś znasz a tu na forum takie bzdury wypisujesz, to do kogo masz pretensję? Powinieneś mieć tylko do siebie! A braki trzeba nadrobić
eragon napisał(a):Henq napisał(a):jest żenująca...
Żenujace jest twoje podejście do przepisów i umiejetność dyskusji - umiesz tylko szczekać..
napisz coś ciekawego jeszcze bo jak do tej pory to tobie wytykają braki w wiedzy do których się nie chcesz przyznać.
eragon napisał(a):Henq napisał(a):nadal nie otrzymałem odpowiedzi czy wolno wyprzedzać na moście?
A to do mnie ?? Bo nie kojarzę ..
czyli czytanie również nie jest twoją mocną stroną?
eragon napisał(a):Na moście, wiadukcie, autostradzie i w tunelu można wyprzedzać ..
A dlaczego tak uważasz? Przecież nigdzie w przepisach nie jest to dozwolone?
Na jakiej podstawie tak uważasz? czy na takiej że nie jest to zabronione więc dozwolone? czy na takiej że jest to dozwolone?
przypomnę ci o co chodzi bo zapewne już zapomniałeś:
Henq napisał(a):bo nie ma tego nigdzie zabronione, a autor wyraźnie prosi o wskazanie gdzie jest napisane, że jazda pasem postojowym jest zabroniona

.
eragon napisał(a):Co nie jest zabronione, jest dozwolone.. W porzo..
Ja na tym pasie zaparkuję a ty po nim wtedy przejedziesz, bo nie ma zakazu. Wyluzuj w końcu.
Więc dlaczego mam wyluzować i nie jeździć po pasie gdzie nie jest to zabronione,, ale mogę wyprzedzać na moście który do tego nie służy?

Chcesz definicję mostu? szukaj w wiki nic nie wspomina o wyprzedzaniu

Im lepszy samochód terenowy - tym traktor musi dalej jechać.