LeszkoII napisał(a):A to pośrednio świadczy o Twej fachowościoskbelfer napisał(a):W całej rozciągłości popieram w tej kwestii Szymona
Lesiu powiem a raczej napiszę Ci tak: Z Szymonem wiele razy się nie zgadzałem (co zresztą nie jest żadną tajemnicą na tym forum).
Staram się być obiektywnym. Możemy mieć jakieś "zboczenia" i zapewne każdy z nas ma jakiegoś "zafiksowanego konika".
Nie ujmuję Ci wiedzy, ale zgrywasz się tu na wielkiego fachowca, a naprawdę jesteś cienki jak wielkanocny barszczyk. Nie potrafisz prawidłowo interpretować przepisów. Ja prowadzisz jakiś wywód - to ja nie rozumiem o co Ci biega. Byś może jestem tak ograniczony i to moja ułomność - nie mniej jednak w mojej ocenie - prezentujesz poziom barów mlecznych.
Był tu kiedyś Kopan - gość który posiada ogromna wiedzę, praktykę i doświadczenie - aleeeeeeee - miał dziwaczne interpretacje. Chciał udowadniać że zielone swiatło miał kolor czerowony - to moja taka parafraza.
Leszko osobiście do Ciebie nic nie mam. Być może, a raczej napewno jesteś fajnym facetem i prz piwie rózne jajca moglibyśmy kręcić, ale czasmi jak zaczynasz "pieprzyć" to ręce opadają. Lepiej abyś czasem się nie odzywał, bo żałość bierze.
Nie oznacza to że jesteś głupi - ale nie czujesz tematu.
Zrób prawko na autobusy, pośmigaj trochę tirami, zrób kurs instruktora i wyszkol minimum 100 osób a wówczas może zaczniesz ogarniać temat.
Nie wiem czy Szymon ma prawo jazdy, ale gość ogarnia temat i dodaje kolorytu forum, zaś Twoje posty od samego początku budzą u mnie "politowanie"

A tak ogólnie - spoko koleś jesteś.