OT

Wątki niepotrzebne lub wygasłe, czyli po prostu śmieci.

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

OT

Postprzez tomekkoz » piątek 20 lutego 2015, 17:48

szerszon napisał(a):Nic do powiedzenia nie masz tylko trollujesz..czyli jesteś trollem..nie widzę tu obrażania tylko stwierdzenie faktu.

Ja mógłbym cię nazwać ...... skoro nie umialeś sobie poradzić z zadaniem z gimnazjum i nie znasz przepisów , a jednak nie robię tego. Dopóki będziesz mnie obrażał będę zgłaszał twoje posty do moderacji.
KIERUNEK JAZDY - pojęcie zbyt trudne i niezrozumiałe dla niektórych....
Naukę PoRD należy zacząć od przyswojenia podstawowych pojęć.
tomekkoz

Re: Skrzyżowania o ruchu okrężnym-jak jeździć

Postprzez szerszon » piątek 20 lutego 2015, 17:50

Trollu...do sedna sprawy proszę. Coś niezrozumiałego ?
Co wspólnego z wątkiem ma twój ostatni post ?
szerszon

Postprzez Makabra » piątek 20 lutego 2015, 18:03

tomekkoz napisał(a):
szerszon napisał(a):Nic do powiedzenia nie masz tylko trollujesz..czyli jesteś trollem..nie widzę tu obrażania tylko stwierdzenie faktu.

Ja mógłbym cię nazwać ...... skoro nie umialeś sobie poradzić z zadaniem z gimnazjum i nie znasz przepisów , a jednak nie robię tego. Dopóki będziesz mnie obrażał będę zgłaszał twoje posty do moderacji.

Daj sobie siana z tym zadaniem, przyczepiłeś się do tego, tak jakby to miało coś wspólnego z tematem rond.
Makabra

Postprzez szoferemeryt » piątek 20 lutego 2015, 18:40

Kajto napisał(a):Znajdzie się ktoś jeszcze kto rozwiąże moje zadanie?

Myslałem, że ciąg arytmetyczny wszystkim jest znany, ale widać nie wszystkim, tak jak różnica miedzy skrzyżowaniami i oznakowaniem bądź nie.
szoferemeryt

Postprzez tomekkoz » piątek 20 lutego 2015, 18:54

Makabra napisał(a):Daj sobie siana z tym zadaniem, przyczepiłeś się do tego, tak jakby to miało coś wspólnego z tematem rond.

Może z tematem rond nie, ale teraz przynajmniej nie dziwię się, czemu dyskusja z Szerszonem może być utrudniona. Nie umiał sobie poradzić z zadaniem z gimnazjum. :D

szoferemeryt napisał(a):Myslałem, że ciąg arytmetyczny wszystkim jest znany, ale widać nie wszystkim, tak jak różnica miedzy skrzyżowaniami i oznakowaniem bądź nie.

Jak widać i jedno i drugie to dla niektórych czarna magia.
tomekkoz

Postprzez Makabra » piątek 20 lutego 2015, 19:13

tomekkoz napisał(a):
Makabra napisał(a):Daj sobie siana z tym zadaniem, przyczepiłeś się do tego, tak jakby to miało coś wspólnego z tematem rond.

Może z tematem rond nie, ale teraz przynajmniej nie dziwię się, czemu dyskusja z Szerszonem może być utrudniona. Nie umiał sobie poradzić z zadaniem z gimnazjum. :D .

To ma być zadanie z przedmiotu matematyka, czy z przedmiotu finanse, czy kawał typu przychodzi baba do lekarza ? :lol: Skoro szef pyta jak ja chce zarabiać, to moja sprawa na co się zdecyduję, więc niby któraś odpowiedź jest błędna i dostanę lufę?
Makabra

Postprzez jasper1 » piątek 20 lutego 2015, 19:28

Makabra, każda odpowiedź jest błędna, bo kto ma ochotę na szefa, który zamiast wprost negocjować warunki finansowe, to - choć jeszcze Cię nie zatrudnił - już Cię traktuje przedmiotowo. :lol:
Po takim pytaniu, jeśli nie jesteś korposzczurem, to dziękujesz ozięble za poświęcony czas. :D
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Postprzez tomekkoz » piątek 20 lutego 2015, 19:59

Makabra napisał(a):To ma być zadanie z przedmiotu matematyka, czy z przedmiotu finanse, czy kawał typu przychodzi baba do lekarza ? :lol:

Raczej z przedmiotu: życie.
Wypadałoby znać matematykę na poziomie podstawowym. Do czego jest nam to potrzebne wielu ludzi boleśnie się przekonuje każdego dnia, gdy ich ktoś wypyrtkuje w sklepie na jakiejś super "promocji", albo gdy odsetki w banku z niewiadomych przyczyn przerosły jego oczekiwania, albo gdy pracuje coraz więcej i więcej, a zarabia wciąż tyle samo. Niektórzy jednak wolą twierdzić, że matematyka im do niczego nie jest potrzebna, i dalej dawać się kiwać mądrzejszym od siebie.

Makabra napisał(a):Skoro szef pyta jak ja chce zarabiać, to moja sprawa na co się zdecyduję, więc niby któraś odpowiedź jest błędna i dostanę lufę?

Oczywiście, że twoja sprawa ale wypadałoby wiedzieć ktora opcja jest dużo korzystniejsza dla ciebie...

jasper1 napisał(a):Makabra, każda odpowiedź jest błędna, bo kto ma ochotę na szefa, który zamiast wprost negocjować warunki finansowe, to - choć jeszcze Cię nie zatrudnił - już Cię traktuje przedmiotowo. :lol:

Że niby co? Przecież zadał pytanie wprost ile chcesz zarabiać? Może chciał jeszcze sprawdzić przy okazji czy nie jesteś noga z matematyki....:lol: (albo nawet z logiki, bo jak ktoś jest kumaty to od razu odpowie co jest korzystniejsze).
tomekkoz

Postprzez jasper1 » piątek 20 lutego 2015, 20:27

tomekkoz napisał(a):Że niby co? Przecież zadał pytanie wprost ile chcesz zarabiać? Może chciał jeszcze sprawdzić przy okazji czy nie jesteś noga z matematyki....:lol: (albo nawet z logiki, bo jak ktoś jest kumaty to od razu odpowie co jest korzystniejsze).

Gimbazie w głowie się nie mieści , że można nie mieć ani ochoty, ani potrzeby, by być korposzczurem w korpolandii, a tym bardziej pozwalać na sprowadzanie rozmowy o własnych kompetencjach do poziomu głupich HRowskich gier i teścików. :lol:

PS 1 Jak będziesz negocjował te warunki, to uwzględnij, że kariera w tej firmie może Ci się zakończyć już po okresie próbnym. :lol: Nic nie jest takie oczywiste, jak Ci się wydaje.
PS 2 Na przyszłość o zagadki matematyczne w innym dziale i wątku poproszę. :lol:
Strach przed porażką, przed wyjściem na głupka to główna przeszkoda w uczeniu się
Genius is one percent inspiration and ninety-nine percent perspiration
jasper1

Powrót do Kosz