Teoria prawo jazdy bez szkolenia

Wątki niepotrzebne lub wygasłe, czyli po prostu śmieci.

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Teoria prawo jazdy bez szkolenia

Postprzez czeresniak7 » poniedziałek 19 stycznia 2015, 15:02

Panowie jak to teraz jest z prawem jazdy na kat B. ??

Chodzi mi o kolegę, gdyż miał 18 lat zaczął robić prawko, 5 poprawek i niestety się poddał. Teraz ma 21 i chciałby znów wznowić i wie, że teraz bd walczyć do końca. Chodzi mi o teorie, jak to wygląda bo ponoć można najpierw zdać teorie a potem iść zapisywać się na samą praktykę ? BO miały wejść jakieś zmiany, że można w domu się uczyć rozwiazywać testy i iść do WORDU zdać teorie i potem do ośrodka szkolenia kierowców.

Może ktoś coś więcej na ten temat, gdzie najpierw trzeba się udać, jakie dokumenty składać ? HELP jakie terminy muszą być spełnione
czeresniak7

Re: Teoria prawo jazdy bez szkolenia

Postprzez grzechotek » poniedziałek 19 stycznia 2015, 18:09

Nie trzeba zapisywać się od nowa na kurs, ja po 4 lata wznowiłem prawko, kurs jest ważny bezterminowo. Ja zrobiłem tak, poszedłem do wydziału komunikacji wyrobić PKK, badania miałem jeszcze ważne. Potem z tym profilem zawitałem w WORD-zie i zapisałem się egzamin teoretyczny. Po zdaniu teorii zapisałem się na egzamin praktyczny i wtedy poszedłem do OSK wykupić parę godzin i zdałem.
grzechotek

Powrót do Kosz