Ale może mieć dwa pasy w tym samym kierunku, a przypominam,że według ciebie "kierunek to prawa strona"No to jaki mam kierunek na lewej stronie ?benio101 napisał(a):Droga jednokierunkowa ma jeden kierunek, jak sama nazwa wskazuje. Znaki ważniejsze od przepisów ogólnych, pamiętasz? Jeśli znak mówi, że mamy jeden kierunek, to mamy jeden.
Wybacz, ale piszesz alternatywny PoRD i niestety będę cisnął do bólu, aby wyeliminować takie odkrywcze tezy. Piszesz nieprawdę.
Tylko cytuję. Jeszcze raz ?Obłuda pełną gębą. Znowu zmieniłeś moje słowa, wstydu nie masz?
Jak zmienisz pas ruchu z prawego jezdni ogólnodostępnej na lewy na tej samej jezdni, to nie zmieniasz kierunku ruchu, bo wciąż jedziesz prawą stroną drogi.
Jak zmienisz pas ruchu z prawego jezdni ogólnodostępnej na lewy tej samej jezdni, to zmieniasz kierunek ruchu, gdyż zjeżdżasz z prawej strony drogi na lewą.
W obu przypadkach zmieniam pas z prawego na lewy na tej samej jezdni. Według ciebie raz zmieniam pas ruchu a drugi bliżej nieokreślony kierunek

W obu przypadkach było zdjecie jezdni z dwoma pasami ruchu.Wymazałeś link ze słowem
Po co cytować jeszcze raz bzdury ???
Usunąłem tylko zdjęcia, które przedstawiały drogę.Jak lewa to lewa to jaki kierunek jazdy mam jadąc lewym pasem wyprzedzając pojazd na prawym ? Czy taki sam ? Tu się gubię, ponieważ ty, nowy guru forum napisałeś, że "kierunek to prawa strona"Swoją drogą, za takie coś, któryś raz z rzędu, to powinni banować na forum, bo to jest jawne kłamstwo, gdzie usuwasz kluczową część cytatu, zmieniając istotnie jego sens. Lewa strona to lewa strona, a prawa to prawa.
Usiłuję merytorycznie i dlatego się dopytuję. Ponieważ twoje wyjaśnienia nie są spójne dopytuję się dalej.bo po raz kolejny wykazałeś, że zamiast rozmawiać merytorycznie, łżesz, zmieniając czyjeś słowa w celu udowodnienia swoich bredni.

Wybacz,że złapałem ciebie na niekonsekwencji. Musi ci być głupio, że nie potrafisz obronić swojego stanowiska w logiczny sposób. Nie ty pierwszy się przejechałeś.