szerszon napisał(a):1. Jak będzie porównywalna kasa to zobaczymy. Też sobie nakupimy Polaków
2. Poważnie ? A to linia P-1c nie wyznacza pasa ruchu ?
3.Może to ty się nauczysz,że są różne linie przerywane grubsze i chudsze. podejrzewam,że nie masz pojęcia o różnicy pomiędzy P-1c i P-7a. I tu jest problem...z tobą.
4. My Polacy mający pojęcie o przepisach nie mamy problemu. Gorsi są przyszywani Niemcy. Polskich przepisów już nie pamiętają a niemieckich jeszcze się nie nauczyli.
5. Poza tym skąd możesz mieć o tym pojęcie , skoro nie znasz polskich ?
6.Natomiast pojazdy wjeżdżające na autostradę łącznicą nie są w ruchu ?
1. jestem prostym nieskomplikowanym czlowiekiem i przykro mi bardzo ale zupelnie nie rozumiem co masz w tym wypadku na mysli - moze jasniej

2. i 3. Kiedys bedac na kursie PJ Pan wykladowca podczas wykladow teori tez rzucal Nomenklatura tego typu. Nie wiedzial najzwyczyjniej, ze nie ma do czynienie z instruktorami czy egzaminatorami a z kursantami. Wiesz jak sie takich luczi okresla - Fachidioten.
Niby studia skonczyles a dalej prostak jestes, Ty pisze sie z duzej litery, bez wzgledu czy Ci to pasi czy nie, to tak na marginesie

4. Taaaaaaaa i dlatego temat o ruchu okreznym ma 500 stron, bo wszyscy Maja pojecie

Narodowa cecha polakow jest to, ze sa swiecie przekonani, ze Maja pojecie o wszystkim, a tak generalnie to aby nie powiedziec " goowno wiedza " to powiem, ze nie Maja pojecia o niczym

5. Ja wiem, ze Polacy to narod wybrany i lepsiejszy od zydow

Musze znac polskie ? Gdybys wyszedl ze swojej obory troche dalej niz w niej siedzisz to moze dowiedzialbys sie, ze przepisy regulujace pierszenstwo - w tym przypadku wjazdu na autostrade reguluje konwencja wiedenska.
6. I co z tego, ze sa w ruchu jezeli pojazdy znajdujace sie na autostradzie Maja pierszenstwo przed tymi na lacznicach jak to nazwales, no chaba, ze w PL nie Maja ale jezeli by nie mialy to Kolo ktory we mnie wjechal dostalby odszkodowanie z mojego ubezpieczenia a nie odwrotnie ale jak Cie znam, to i to zanegujesz.

Prawda jest taka, ze jak w Niemczech i Europie zachodniej istnialy przepisy o poruszaniu sie po autostradach i drogach experssowych to po PL jeszcze furmanki jezdzily. Zacznij moze egzaminowac jazde po autostradzie i podaj statystyke ilu zdaje
posmiejemy sie wtedy
pozdro