OT

Wątki niepotrzebne lub wygasłe, czyli po prostu śmieci.

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

OT

Postprzez dexterOKR » środa 09 września 2015, 12:55

@up
Myślę, że najlepiej sobie wziąć jedną czy może dwie godzinki jazdy przed egzaminem i wtedy chyba pewniejszym się nie da iść. Ja mam jutro teorię w Opolu :)
dexterOKR

Re: WORD Opole - relacje z egzaminów, informacje i opinie

Postprzez Mania96 » środa 09 września 2015, 13:10

dexterOKR - no właśnie będę dzwonić, ale do innej szkoły z prośbą o parę godzinek dodatkowej jazdy z naciskiem na ten łuk. W sumie po długich przemyśleniach, już wiem jaki błąd zrobiłam stosując ten "sposób" - za późno wykonałam obrót kierownicą i stąd karteczka z egzaminem negatywnym.
No to powodzenia na teorii (oczywiście lepiej nie dziękuj, żeby nie zapeszyć), może i spotkamy się na egzaminie praktycznym. Bo w sumie (w moim przypadku oczywiście, bo to zależy od szkoły) między zdaną teorią a tym wczorajszym egzaminem było coś ponad tydzień przerwy. Trzymam kciuki! :D
Mania96

Postprzez dexterOKR » środa 09 września 2015, 14:08

Mi na kursie instruktor odrazu wybił z głowy robienie łuku na wszelakie różne sposoby ;p Bo jest tak jak właśnie napisałaś, tu trochę za późno, za wcześnie czy za mocno i pozamiatane. Musiałem robić sam aż mi zaczął wychodzić i Tobie też to polecam. Najlepiej robić na wyczucie i kontrolując tor jazdy w lusterkach bocznych.
dexterOKR

Postprzez Mania96 » środa 09 września 2015, 14:11

Wiem, dużo czytałam o tym (buszując po różnych forach, bo mi ten łuk spokoju nie dawał), że lepiej robić to na wyczucie. A tak zapytam, jeśli nie chcesz to nie musisz oczywiście odpowiadać : Kursy robisz gdzieś w Opolu? Czy w okolicach?
Ostatnio zmieniony środa 09 września 2015, 14:14 przez Mania96, łącznie zmieniany 1 raz
Mania96

Postprzez dexterOKR » środa 09 września 2015, 14:13

Kurs robiłem w szkole z Krapkowic.
dexterOKR

Postprzez Mania96 » środa 09 września 2015, 14:18

Hm.. w sumie jestem z okolic. Właśnie mam dwie szkoły i tak się zastanawiam, którą wybrać.
Mania96

Postprzez dexterOKR » środa 09 września 2015, 14:26

Z tego co przeglądałem to OSK Rojewscy cieszy się dość dobrą renomą jeśli chodzi o Opole i ja chyba tam będę brał sobie 2 godzinki przed egzaminem. Ale z opiniami jest osobny temat na forum więc możesz sobie tam zaglądnąć.
dexterOKR

Postprzez Mania96 » środa 09 września 2015, 14:54

No...Zobaczymy jeszcze, ale dziękuje za radę! Oby teraz się udało...
Mania96

Powrót do Kosz