OT

Wątki niepotrzebne lub wygasłe, czyli po prostu śmieci.

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

OT

Postprzez jolka013 » sobota 17 stycznia 2015, 13:42

Madzia zdecyduj się czy to reklama czy wręcz przeciwnie. Piszesz:
Madzia48 napisał(a):szkoła JaZdam

Moim zdaniem szkoła w ostatnim czasie idzie na ilośc nie na jakośc, jazdy po godzinie raz na tydzień lub półtora tygodnia, prawie za każdym razem inny instruktor który oczywiście nie wie jakie elementy już były ćwiczone a jakie nie ......
teraz poszlam do innej szkoły gdzie instruktor po godzinie jazdy stwierdził iż jestem gotowa do egzaminu

żal.pl

Podsumowując: taki system nauczania w Twoim przypadku się sprawdził, skoro po godzinie w innej szkole byłaś gotowa do egzaminu.
Albo - czego Ci nie życzę: trafiłaś do szkoły, która jest jeszcze gorsza i w dodatku ma w d ... kursanta. Dopisz jaka to była szkoła, niech inni też to wiedzą.
prawo jazdy B
jolka013

Re: Bydgoszcz

Postprzez Madzia48 » sobota 17 stycznia 2015, 14:12

jolka013 napisał(a):Madzia zdecyduj się czy to reklama czy wręcz przeciwnie. Piszesz:
Madzia48 napisał(a):szkoła JaZdam

Moim zdaniem szkoła w ostatnim czasie idzie na ilośc nie na jakośc, jazdy po godzinie raz na tydzień lub półtora tygodnia, prawie za każdym razem inny instruktor który oczywiście nie wie jakie elementy już były ćwiczone a jakie nie ......
teraz poszlam do innej szkoły gdzie instruktor po godzinie jazdy stwierdził iż jestem gotowa do egzaminu

żal.pl

Podsumowując: taki system nauczania w Twoim przypadku się sprawdził, skoro po godzinie w innej szkole byłaś gotowa do egzaminu.
Albo - czego Ci nie życzę: trafiłaś do szkoły, która jest jeszcze gorsza i w dodatku ma w d ... kursanta. Dopisz jaka to była szkoła, niech inni też to wiedzą.

Jolka to nie była ani reklama ani antyreklama tylko suche fakty
b. dużo jeździłam z moim chłopakiem jego samochodem i to mi pomogło a instruktor z OSK Taras (wybór tylko dlatego że mieszkam blisko) miał ocenić czy jestem gotowa do egzaminu i przeprowadzić egzamin wewnętrzny praktyczny bo w jazDam nie mogłam się doprosić, także nic nie mogę napisać o tej szkole bo to była jazda "testowa" i tyle, stwierdził że jestem gotowa do egzaminu i nie próbował mnie naciagac na wykupienie dodatkowych godzin tak jak to robił OSK JazDam
Madzia48

Powrót do Kosz