Coś mi się nie chce wierzyć, że wszystko Wam pasuje i że działa idealnie. No to może ja zacznę....
1. System działa dosyć często bardzo powoli. Dla mnie to strata czasu, czuję się jak bym pracował 20 lat temu na łączu z TP (niektórzy mogą tych czasów nie pamiętać

)
2. Po utworzeniu kursu trzeba dodać do niego kursantów. Niestety nie ma możliwości "odptaszkowania" z listy pobranych kursantów wszystkich na raz tylko trzeba sztuka po sztuce się bawić.
3. Sposób "posortowania" kursantów. Jest tylko alfabetycznie a wg mnie łatwiej by było, gdyby była możliwość układania listy wg daty wprowadzenia, bo wtedy cała grupa jest w jednym miejscu.
4. Przy kursie z B1 na B system wymaga wpisania zajęć teoretycznych.
5. Przy aktualizacji kursu trzeba wprowadzać datę rozpoczęcia i zakończenia. Po co skoro rozpoczęcie jest tam wpisane od dnia jego zgłoszenia.
6. Miejsce urodzenia kursanta. Wnioski p zakończeniu kursu są odrzucane z powodu braku tej informacji. Wprowadza się to w Starostwie i powinno to tam być widoczne.
7. Nieczytelność portalu. Po kilku wysłanych wnioskach do starostwa i kilku odrzuconych, nastepnie poprawionych i odesłanych znów do Starostwa, już nie wiem co im wysyłałem.
Na chwilę obecną tyle.