Mój pierwszy egzamin

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Mój pierwszy egzamin

Postprzez oskinstruktor » wtorek 15 lutego 2011, 13:32

Piszę mój, bo właśnie jestem po egzaminie mojej pierwszej kursantki. Pierwsza która zaczęła u mnie kurs i przejeździła wszystkie godziny, taka wyuczona od podstaw. Egzamin zdała za pierwszym razem. Powiem Wam że świetne uczucie!!! Ten pierwszy raz jest w sumie tylko raz w życiu :) Przeżywałem ten jej ale i również mój poniekąd pierwszy egzamin. Stres pewnie porównywalny. Może nie do końca jest to składne co pisze ale jeszcze emocje robią swoje :)

Cieszy mnie to tym bardziej że "nam" się udało, bo to dziewczyna, która przed kursem nigdy z samochochodem nie miała nic wspólnego (poza wożeniem jej przez męża). Dla "starych wyjadaczy" w tym zawodze pewnie informacje o zdanym egzaminie przez kursanta są czymś już nie tak emocjonującym ale pewnie jak sobie przypomną pierwszego wyszkolonego kursanta tak od zera na egzaminie to przypuszczam, że tak samo się cieszyli.

Przepraszam jeśli posta umieściłem w niewłaściwym dziale ale ten wydał mi się najbardziej odpowiedni.

Ona też przegląda to forum, więc jeśli tu zajrzy to.................. Lucyna.... :spoko: WIELKI SZACUN!!!!! :spoko:
oskinstruktor

Re: Mój pierwszy egzamin

Postprzez rusel » wtorek 15 lutego 2011, 20:28

"to powiedzialem Ja, Jarzabek" :D
gratulacje, oby statystyka byla wysoka, sa instruktorzy ktorzy naprawde podchodza do tematu bardzo uczciwie i pod kursanta, szkoda ze tak niewielu
rusel

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów