Jaka umowa z ratownikiem medycznym

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Jaka umowa z ratownikiem medycznym

Postprzez andrewipaj » środa 13 stycznia 2010, 16:32

Witam mam pytanie odnośnie umowy czy ktoś ma może wzór umowy którą ma podpisaną z ratownikiem jeśli tak to prosił bym o kontakt........
andrewipaj

Postprzez Tomek Kulik » czwartek 04 lutego 2010, 17:08

Czu chodzi Ci o umowę na prowadzenie zajęć z pierwszej pomocy? Ja nie mam umowy, ino po wykładzie ratownik wypisuje fakturę na przeprowadzenie zajęć i wsjo. W razie kontroli mam pokrycie wykonania zajęć przez osobę do tego uprawnioną. Trzeba jeszcze pamiętać, żeby na kartach się podpisał.
Mam dobrego ratownika, ktory przynosi własnego fantoma i inne pomoce na wykład. Ja jedynie zapewniłem maty gimnastyczne, żeby było na czym ćwiczyć. Maty w postaci segmentów do łączenia, o wymiarach 60x60 cm kupiłem w Decathlon'ie. Warto, bo wszelkie koce, karimaty, inne podobne rzeczy zwijają sie i ściągają, zaś twarda (lecz wygodna) mata gimnastyczna jest idealna i łatwa do utrzymania w czystości. Polecam.
www.kulikowisko.pl
Tomek Kulik

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów