mariusz79 napisał(a):oskbelfer
Tak jak napisałem dla mnie nie błąd - po kursant jeżdzi 25 minut, zatrzymuje się itd.... a w tym zadaniu zatrzymania w wyznaczonym miejscu poprostu mu zgasło i tyle,
I nie jest to zgodne z technika kierowania pojazdem i tyle. Błąd.
@mariusz - w tym zadaniu nie oceniam techniki tylko ZADANIE - zatrzymanie W W M, a na technikę to mam 25 minut albo 40 minut i widzę jak ktoś jeździ -- a zadanie ZWWM - robię najcześciej na końcu, często już w wordzieMoim zdaniem to zadanie jest "z dupy" wzięte. Zdający jeżdzi mi 40 minut wszystko robi ładnie, staje 100 razy w różnych miejscach i co za ZWWM mam mu dac lufe ?
@rusel -- to zatrzymanie o kórym piszesz -- i stanowisko wordu ---- można by długo polemizować -- albo trzymamy sie instrukcji, albo interpretujemy co word inaczej...
Dlaczego uważasz, że jest to nie zgodne z instrukcją?
bo w instrukcji ZWWM nie precyzuje kryterialnie,że auto silnik nie może zgasnć - a może ja czegoś nie doczytalem - a marszałek pryzna rację zdającemu - więc po co mam sobie robić kłopot ?Dlaczego zgasło - najczesciej przez niedouka instruktora, który zamiast szkolić mysłi o niebieskich migdaach i gada przez komórke podczas szkolenia... tak jadę po instruktorach niedoukach --- a nie po wszystkich instruktorach...
A może to przez egzaminatora, który jak spojrzy na osobę egzaminowaną, to zdającemu już wszystkiego się odechciewa, i stres już dalej robi swoje... tak jadę po egzaminatorach niedoukach --- a nie po wszystkich egzaminatorach.
@mariusz - akurat mnie to nie dotyczy - opisałem wcześniej - realizuje to zadanie w wordzie czyli na końcu, po wszystkich zadaniach ---------jak ktoś jest niedouczony w pozostałych kwestiach to pada dużo wcześniej a nie w 30 minucie na terenie ośrodkapada np za drogowe z tyłu
światła dorgowe są z przodu i koniec --------- może się delikwent odwoływać za to tysiąc razy nawet z Twoja pomocą a marszałek tego nie zakwestionuje - i wszystko w tym temacie.
A co zrobisz, jak osoba egzaminowana powie Ci i wskaże, że światła drogowe są z przodu, pójdzie do tyłu i powie, że wraz z tymi światłami działają światła pozycyjne i wskaże je prawidłowo?
nic nie zrobię, tylko będę zadowolony - bo wiem ze są duże szanse że osoba ładnie zda egzamin. Czasami zdarzają się takie osoby, aż miło z kimś takim jeżdzić, czasem zdarza się że powiem takiej osobie - bardzo ładnie, przytaknę, coś w tym stylu. Możesz wierzyć badź nie - ale naprawdę jestem zadwolony kiedy wracam z kimś do wordu, a arkusz jest czysty - brak błędów - bo wiem że ta osoba naprawdę zasługuje by mieć prawko