Kopan prosiłem byś wytłumaczył mi dlaczego twierdzisz że nie można wyprzedzać na rondzie, na którym wyznaczone są pasy ruchu prawą stroną.
Jestem instruktorem i uczę moich że nie jest to zabronione. Nie wiem kim ty jesteś, wstydzisz się swoich poglądów i dlatego nie chcesz się przyznać?
Koledzy z forum, kilka razy w swoich postach pokazywali ci że twoje domniemania są bez podstawne. Przepisy które cytujesz mówią o tej sytuacji jasno. W końcu zaczynasz twierdzić że skrzyżowanie nie jest odcinkiem drogi ale sam nie wiesz czego jest odcinkiem. W końcu dylek jasniej przedstawił twój tok myślenia chcąc przelatywać przez skryżowanie bo to według ciebie nie jest odcinek drogi. Kurcze napisz coś co potwierdzi twoje tezy a nie takie pitolenie o niczym.
Na sam koniec przypomnę ze napisałeś jeszcze coś takiego:
"Do wczoraj myślałem tak jak Ty ale mi się odmieniło." To wytłumacz jeśli możesz co cię oświeciło? co się w twoim życiu wydarzyło takiego że nagle zacząłeś myśleć inaczej? Jakaś wizja? Może my tez byśmy chcieli zostać tak oświeceni skoro uważasz że teraz to już wiesz na bank jak sie przez rondo jeździ itp
:D