ks-rider napisał(a):oskbelfer napisał(a):i bardzo dobrze
bo to prawda - zawsze jest prawa klamka pod reką i wielce poprawia do bezpieczeństwo
a ja sie pytam takiego oszusta instruktora - gdzie to zabronione ze przy ruszaniu z ręcznego nie mogę mieć ręki na dzwigni ? - ja zawsze tak ruszam
znając życie pewnie tego nie zrobisz bo strach Ci nie pozwoli -- tutaj można sobie powyzywać od pedałów i oszustów, a w realu łeb trzymasz między kolanami...
Co dobrze ? W stop and go bedziesz sie rozgladal ? Cwiczenia / manwery sa na zamknietym placu, no chyba, ze w/g Ciebie krowa na helm moze spasc albo Zajac zaatakuje
Zasada jest prosta, jedziesz w lewo stajesz na lewej nodze, jedziesz w prawo, na prawej nodze.
Jezeli wiec Pan Egzaminator egzaminuje ze to blad, to i w/g mnie jest pedalem i powinien gowno na polu rozrzucac a nie brac sie za cos o czym niema pojecia.
Prawda jest taka, ze jest prawda, wieksza prawda, Twoja Prawda i gowno Prawda. Jezeli ruszasz z reka na hamulcu - to nie potrafisz jezdzic.
Ja juz moja wojne z WORD'em mialem i pan Dyrektor sie ze swoim sto

lkiem po kontroli z urzedu pozegnal - i to jest fakt.

Ks-raider chyba jednak nie zrozumiałeś mojej ironii i dałeś się sprowokować

Kryteria na kategorie A są jasne i czytelne (a właściwie brak tych kryteriów) więc generalnie jako egzaminator "zbytnio nie wnikam" czy gość mi się podpiera prawą czy lewą nogą - krótko mówiąc w d... to mam. Ważne aby gość nie zglebił i przejechał miasto, podobnie z upewnianiem - mnie osobiście wystarczą lusterka

A dlaczego tak piszę (post wyżej) - czysta prowokacja ---- bo jesli jakiś pedał ma "dziwny" problem to niechaj idzie do dyrektora i tam załatwia sprawę, a nie pierdzieli na forum farmazonów ....
Czepiacz drze ryja i nic z tego nie wynika --- ot moja odpowiedz na "smuty" Czepiacza

Czepiacz może sobie "pisać" różne "badziewne opowiadania" --- więc "badziewnie mu odpowiadam" - bo jak inaczej traktować opowiastki - o pedałach i oszustach.
A Czepiacz jak dla mnie to zaden autorytet w sprawie prd, szkolenia i egzaminowania -- podobnie jak np. Hancok, Vaculik czy Hampel (których bardzo lubię i szanuje, za to, co robią na torze żużlowm) natomiast czy są lepsi w prd np. od Ciebie czy mojej skromnej osoby ? (zabrzmialo mzoe zarozumiale - ale nie bardziej jak czepiacz o pedałach i oszustach)
Jeśli idzie o Twoją wojnę z dyrektorem wordu - ani mnie ona grzeje ani ziębi, jedynie podziwiam twoja moc sprawczą przy odwoływaniu dyrektora word - może czas abyś zaczął odwoływać marszałków województwa, a potem i prezesów rady ministrów

---- wybacz za uszczypliwość --- a jesli idzie o egzaminy które prowadzę, podobnie jak moje szkolenia które prowadziłem - możesz byc spokojny - podobnie, jak o moją technikę kierowania róóóóóóóżynymi pojazdami

Reasumując - jeszcze raz powtarzam -- była to ironia ad vocem "bredni" czepiacza

Czy rysując zadania egzaminacyjne na placu manewrowym łączycie zadanie slalom wolny z slalomem szybkim? Patrząc po wymiarach to dodając 4 punkty na pachołki można uzyskać dwa zadania w jednym.
Chyba ustawodawca zrobił to celowo, wystarczy przesunąc pachołki.
Co o tym sądzicie?
Marta - ja byłem w paru wordach - wszędzie zadania były podzielone na pojedyncze - wydaje mi się że jest to korzystniejsze ze wględow "logistycznych" jeśli tak można to nazwać -- znaczy łatwiej rozplanować na powierzchnii....