oskinstruktor napisał(a):Stomatolog nie będzie jednocześnie ginekologiem i chirurgiem plastycznym. Będzie miał wiedzę ale nie będzie fachowcem w każdej ze specjalizacji.
Porownujesz ogorki z pomaranczami

przez ks-rider » sobota 23 lutego 2013, 22:40
oskinstruktor napisał(a):Stomatolog nie będzie jednocześnie ginekologiem i chirurgiem plastycznym. Będzie miał wiedzę ale nie będzie fachowcem w każdej ze specjalizacji.
przez oskinstruktor » sobota 23 lutego 2013, 22:45
przez winston » sobota 23 lutego 2013, 22:59
przez ks-rider » sobota 23 lutego 2013, 23:12
oskinstruktor napisał(a):Jedne i drugie się jea że inaczej smakują
przez szerszon » sobota 23 lutego 2013, 23:52
mniej więcej...przeciw czemu stanowczo protestuję, jednocześnie nie odmawiając umiejętności tym ...winston napisał(a):O co chodzi z tą cnotką? Że niby instruktor B szkolący na B jest gorszym instruktorem niż instruktor ABCDE szkolący na B? Dobrze zrozumiałem?
przez winston » niedziela 24 lutego 2013, 00:04
przez ks-rider » niedziela 24 lutego 2013, 00:58
winston napisał(a):Zamierzam rozszerzyć uprawnienia do szkolenia o kat. C, i jakoś nie sądzę, żeby moje umiejętności szkolenia na B miały przez to wzrosnąć![]()
przez czepiacz » niedziela 24 lutego 2013, 11:34
przez ks-rider » niedziela 24 lutego 2013, 11:40
czepiacz napisał(a):Co do kategorii wyższych, to mnie doprowadzają do melancholii instruktorzy kategorii C, którzy mają mniejszy przebieg ciężarówką niż ja w wojsku zrobiłem...
przez winston » niedziela 24 lutego 2013, 15:53
ks-rider napisał(a):winston napisał(a):Zamierzam rozszerzyć uprawnienia do szkolenia o kat. C, i jakoś nie sądzę, żeby moje umiejętności szkolenia na B miały przez to wzrosnąć![]()
Tyle, ze o tym przekonasz sie dopiero po jakims czasie.
czepiacz napisał(a):Co do kategorii wyższych, to mnie doprowadzają do melancholii instruktorzy kategorii C, którzy mają mniejszy przebieg ciężarówką niż ja w wojsku zrobiłem...
przez gumbo » niedziela 24 lutego 2013, 16:32
ks-rider napisał(a):czepiacz napisał(a):Co do kategorii wyższych, to mnie doprowadzają do melancholii instruktorzy kategorii C, którzy mają mniejszy przebieg ciężarówką niż ja w wojsku zrobiłem...
Bo onii maja szkolic, a nie samemu umiec jezdzic, notabene jak w przypadku kat A.
przez gumbo » niedziela 24 lutego 2013, 16:44
czepiacz napisał(a):Mnie się wydaje, że przez wiele lat uprawnienia instruktora nauki jazdy zbyt łatwo było otrzymać...
Jeśli instruktor nie posiada własnego auta, to na czym on zdobywał praktykę? Czego chce nauczyć?
O instruktorach kat. A nie wspominając... 90% na widok nowych zadań egzaminacyjnych robiła znak krzyża...